• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα Kawasaki Versys X 300 ABS

Η νέα Kawasaki Versys X 300 ABS

Η νέα Kawasaki Versys X 300 ABS

Η νέα Kawasaki Versys X 300 ABS

Kawasaki Versys X 300 ABS

Με βασικά στοιχεία την άνεση, την ευκολία και τον πολύπλευρο χαρακτήρα του, το Versys X 300 είναι μια καθημερινή light adventure μοτοσυκλέτα, εξίσου ικανή για ασφάλτινες, αλλά και εκτός δρόμου διαδρομές.

 
Τιμή: 5.990 ευρώ
   
+: Απόδοση κινητήρα, ευελιξία, κατανάλωση  
-:  Σκληρή σέλα 

Καθώς η νέα τάση της αγοράς διαμορφώνεται γύρω από τις μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού, οι εταιρίες ακολουθούν προς αυτή την κατεύθυνση, παρουσιάζοντας συνεχώς καινούργιες προτάσεις στην κατηγορία αυτή. Η Kawasaki αποφάσισε να εναρμονιστεί με αυτούς τους ρυθμούς προσφέροντας στο κοινό το Versys X 300, μια μικρή adventure μοτοσυκλέτα, για να εισάγει τους νέους αλλά και τους πιο έμπειρους αναβάτες, στο πνεύμα της περιπέτειας. Εάν στο άκουσμα των λέξεων adventure μοντέλο και οδήγηση εκτός δρόμου, σας έρχονται στο μυαλό βαριές κατασκευές με νευρικό χειρισμό ή στη σκέψη των 300 κυβικών, οδηγείστε στο συμπέρασμα περιορισμένων δυνατοτήτων, τότε το νέο Versys X 300 βρίσκεται εδώ για να σας αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και βλέπετε τα πράγματα. Θεωρείται μια entry-level μοτοσυκλέτα, όμως η ευκολία και η ευελιξία αυτής της νέας προσθήκης στην οικογένεια των Versys της Kawasaki, φιλοδοξεί να προσελκύσει όλων των ειδών τους αναβάτες.

 

 
  • panos

    Καλορίζικο Νεκτάριε! Είναι και αυτό μέσα στις επιλογές μου (με το CB500X βέβαια να με ταλανίζει - 1.000€ διαφορά μόνο έχουν). Γράψε τίποτα για κιβώτιο και συμπεριφορά σε μεγάλους δρόμους.

     
  • νεκταριος

    Το αγορασα...το οδηγω πλεον !! ΑΡΙΣΤΟ !!! Οτι πρεπει για ολους...και ολες τις ηλικιες...παει καλα...στριβει καλα..φρεναρει καλα...θα συμφωνησω για την σελα ειναι σκληρη.....με λιγα χρηματα ομως γινεται τελεια! Απιστευτα οικονομικο...πιο λιγο απο τα 4.5 που λεει το τεστ...αρκει μην το σπας...νορμαλ κυκλοφορια..και δικαβαλο την βολτα σου τα ψωνια σου...τον χωματοδρομο σου...πραγματικο εργαλειο..πραγματικη εκλπληξη παιδια !!

      4

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ