Το νέο Kymco K-XCT 300 ABS

Το νέο Kymco K-XCT 300 ABS

Το νέο Kymco K-XCT 300 ABS

Δοκιμή Kymco K-XCT 300i ABS

Δυνατός κινητήρας, ευελιξία, σπορ συμπεριφορά και εμφάνιση που κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν,  αποτελούν την απόδειξη, ότι το K-XCT είναι η δυναμική πρόταση της Kymco στην κατηγορία των 300αριών.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Τιμή: 4.935 ευρώ / 4.685 ευρώ (μετρητοίς )

+: Σχεδιασμός, κινητήρας, κατανάλωση, σπορ συμπεριφορά, ευελιξία
-: Ευαίσθητο ABS πίσω τροχού, μικρός χώρος για τα πόδια


Χρώματα: Diesel Black Matt, Royal Blue Matt, Ghost White Matt


Ομολογώ ότι παλαιότερα δεν ήμουν και τόσο ψημένος με την αγορά ενός scooter. Οι εποχές, όμως, αλλάζουν και μαζί και οι ανάγκες του αναβάτη. Έτσι, τα scooter έγιναν πιο θελκτικά ακόμα και σε αναβάτες οι οποίοι τα κοιτούσαν αρχικά με επιφύλαξη. Όλα αυτά μέχρι τη μέρα, που θα βρεθείς στη σέλα ενός από αυτά και τότε η γνώμη σου θα αλλάξει άρδην.

Κάπως έτσι, έγινε και στην περίπτωση του K-XCT. Σύμφωνοι, η μοτοσυκλέτα είναι μια άλλη κατηγορία. Όταν, όμως, σε ένα scooter καταφέρνεις και βρίσκεις χαρακτηριστικά, που σου θυμίζουν μοτοσυκλέτα, σουφρώνεις τα χείλη γοητευμένος και συνάμα απορημένος.

Πού αναφέρομαι; Μα, φυσικά στο εξαιρετικό ζύγισμα που κάνει την κίνηση στην πόλη παιχνίδι, τη σπορ συμπεριφορά που επιτρέπει τους άμεσους ελιγμούς και την γρήγορη οδήγηση, την δυναμική εμφάνιση, που προδιαθέτει αναβάτη και περαστικούς και τον ισχυρό κινητήρα που κλέβει τις εντυπώσεις με την άμεση απόκριση και τη δύναμη του.

Όχι, φίλε μου δεν είναι μοτοσυκλέτα. Είναι scooter και ονομάζεται K-XCT 300 ABS.