Ο Chaz Davies θέλει να τα δώσει όλα για μια ακόμα νίκη στην Ολλανδία.

Κυνηγάμε την νίκη

Ο Ουαλός αναβάτης των World Superbike ελπίζει σε μια ακόμα νίκη, στον αγώνα που θα γίνει στο Assen της Ολλανδίας, ενώ δηλώνει ότι έχει σκοπό να συνεχίσει να επιδιώκει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην αγωνιστική Ducati του.

 
Ο Chaz Davies, ο πιλότος της Aruba.it Ducati του World Superbike, δηλώνει ότι είναι έτοιμος για ακόμα περισσότερη βελτίωση στην αγωνιστική του Panigale R, τρέχοντας στην πίστα του Assen. 

Ο αναβάτης κέρδισε με διπλή νίκη τον προηγούμενο αγώνα στο Aragon της Ισπανίας, γεγονός που τον ανέβασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς, πίσω από τον πρωτοπόρο Jonathan Rea. 

Ο πιλότος δηλώνει ότι διαθέτει την κατάλληλη αυτοπεποίθηση για τον επόμενο αγώνα, ενώ τονίζει την σημαντικότητα των καλών αποτελεσμάτων και της καταβολής κάθε προσπάθειας για νίκη. Δηλώνει συγκεκριμένα: «Πηγαίνουμε στο Assen με φόρα και πολλή αυτοπεποίθηση, όχι μόνο για τα αποτελέσματά μας αλλά κυρίως για την απόδοση της μοτοσικλέτας στην Ισπανία. Η πίστα του Assen μου αρέσει, είναι τελείως διαφορετική από του Aragon  και θα μας δώσει την ευκαιρία να εκτιμήσουμε περαιτέρω τις τελευταίες μας τεχνικές αλλαγές»

Συνεχίζει τις δηλώσεις του λέγοντας: «Πέρσι τερματίσαμε δεύτεροι δύο φορές και είμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Από τότε η μοτοσικλέτα έχει αναβαθμιστεί πολύ στο πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά της. Περιμένω μια ακόμη σκληρή μάχη με τους αντιπάλους, δεν είναι ώρα να επαναπαυθούμε στις δάφνες μας»

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ