Αρκετά συμβατικό εκ πρώτης όψης, καθόλου συμβατικό σε δεύτερη ανάγνωση!

Το κόκπιτ του μικρού Ninja έχει μεταμορφωθεί εντελώς!

Μεγάλη η έκταση των μετατροπών και εξαιρετική ποιότητα δουλειάς.

Με ακραίες μετατροπές!

Μπορεί να φαίνεται συμβατικό και ταπεινό, αλλά δεν είναι. Ένα ινδικής κατασκευής Kawasaki Ninja 300, το οποίο έχει πάνω από 70 μετατροπές επάνω του!

 
Το "μικρό"  Kawasaki Ninja 300, όπως και ο προκάτοχος του Ninja 250, είναι ένα επιτυχημένο sport bike, το οποίο έχει αποτελέσει βάση για αρκετές μετατροπές, κάποιες μικρής έκτασης αλλά και κάποιες ακραίες. Σήμερα συναντήσαμε αυτό το ινδικής μεταποίησης Ninja 300, κατασκευασμένο από τους αδερφούς Vikram και Vijay Varma, ιδιοκτήτες του καταστήματος βελτιώσεων Motozone. 

Εκ πρώτης όψεως, το Ninja 300 δεν έχει κραυγαλέες αλλαγές. Ωστόσο, με λίγο πιο προσεκτική ματιά βλέπουμε ένα εμπρός ανεστραμμένο custom πιρούνι και μια ακτινική δαγκάνα Brembo! Προχωρώντας το βλέμμα μας προς τα πίσω, το βλέμμα μας κεντρίζει το εξωτερικό δοχείου αερίου της πίσω Ohlins ανάρτησης και τα εντυπωσιακά αλυσιδογράναζα! Από ότι φαίνεται, τελικά δεν ήταν και τόσο "κανονικό" το συγκεκριμένο Ninja 300…

Συνολικά η μοτοσυκλέτα έχει υποστεί πάνω από 70 μετατροπές σε όλα της τα σημεία. Ξεχωρίζουν η τρόμπα εμπρός φρένου Brembo, αλλά και το πίσω φρένο εξολοκλήρου από την ίδια εταιρεία, το αμορτισέρ τιμονιού της GPR, οι χειροποίητες τιμονόπλακες που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι αδερφοί Varma, αλλά και η εκτενέστατη χρήση carbon και ergal! Τα όργανα προέρχονται από ένα Z250, ενώ οι δημιουργοί αυτής της καταπληκτικής Ninja 300 την εξόπλισαν ακόμα και με ζάντες Marchesini! 

Oι δυο αδερφοί αποκαλούν την μοτοσικλέτα "Phoenix", καθώς το συγκεκριμένο Ninja 300 είχε εμπλακεί σε μια σύγκρουση, με αποτέλεσμα να βγει ασύμφορο επισκευής. Οι Varna εργάστηκαν και ανέστησαν εξολοκλήρου τη μοτοσυκλέτα, όπως το μυθικό πουλί Φοίνικας, που ανασταίνεται από τις στάχτες του! Ας θαυμάσουμε λοιπόν αυτή την εκπληκτική προσπάθεια των δυο Ινδών αδερφών. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ