H Victory του DeJoria που μπορεί να κάψει και...αλκοολούχα ποτά.

Μοτοσυκλέτα που δουλεύει...με τεκίλα!

Ανήκει σε έναν δισεκατομμυριούχο κομμωτή και μπορεί να δουλέψει με ποτό αντί για βενζίνη! Εσείς θα το κάνατε;

Οι τρέλες των customizers δεν έχουν όριο, όπως πολλάκις έχουμε δει.  Αν και συνήθως περιορίζονται σε σπάνια μοντέλα μοτοσυκλετών ή τεράστιας έκτασης βελτιώσεις, πολλές φορές βαδίζουν σε άλλα, πολύ ασυνήθιστα μονοπάτια. Στην τελευταία κατηγορία υπάγεται η μοτοσυκλέτα Victory που βλέπετε, που ανήκει στον πάμπλουτο κομμωτή John Paul DeJoria.

Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η μοτοσυκλέτα; Μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και αν γεμίσεις το ρεζερβουάρ με τεκίλα! Ο DeJoria ισχυρίζεται ότι χρειάζεται γέμισμα με συγκεκριμένη μάρκα του ποτού, την Patron, η οποία είναι αρκετά δυνατή σε αλκοολικό βαθμό προκειμένου ο κινητήρας να μπορέσει να λειτουργήσει. (Συμπτωματικό, το ότι ο DeJoria ήταν κάποτε ιδιοκτήτης της Patron; Δεν νομίζουμε…)

Μάλιστα, ο DeJoria λέει ότι για να γεμίσεις την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα με τεκίλα Patron, χρειάζεσαι περίπου 1.000 ευρώ! Αναμφίβολα μιλάμε για… ιδιαίτερα γούστα, ένα γνώρισμα που δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση στους κύκλους των πλουσίων.

Ο DeJoria έχει μια αρκετά μεγάλη συλλογή οχημάτων, στην οποία περιλαμβάνονται αυτοκίνητα Ferrari και Lamborghini, μία Indian Chieftain του 2018 και μια πανάκριβη, συλλεκτική BMW Sidecar με εκτιμώμενη αξία πάνω από 15.000 δολάρια.