Εφοδιασμένη με υψηλής ποιότητας και απόδοσης περιφερειακά εξαρτήματα.

Norton Commando 961 California

Η μόδα των νεορετρό καλά κρατεί και η Norton, με την παράδοση και την εμπειρία της, έχει κάθε δικαίωμα να παρουσιάζει τέτοιες μοτοσυκλέτες. Η πιο πρόσφατη δημιουργία της είναι η Commando 961 California.

Η νέα Commando είναι μια υψηλής ποιότητας μοτοσυκλέτα, που συνδυάζει την κλασική εμφάνιση με μοντέρνες πινελιές. Η Norton την χαρακτηρίζει ως ένα εύκολο στην οδήγηση roadster που έχει όλη την καρδιά, το πάθος και την ψυχή μιας βρετανικής, χειροποίητης μοτοσυκλέτας. Όλες αυτές οι αξίες είναι διάχυτες στην 961 California, η οποία  ξεχειλίζει από διαχρονικό στυλ και υψηλής ποιότητας και απόδοσης περιφερειακά εξαρτήματα.

Μερικά από αυτά είναι οι αναρτήσεις της Ohlins εμπρός και πίσω, τα φρένα της Brembo που διαθέτουν σύστημα ABS και τα κομμάτια από ανθρακονήματα, όπως το εμπρός φτερό και η βάση της πινακίδας. Η κεφαλή του κινητήρα έχει το παραδοσιακό ασημί χρώμα, ενώ την εμφάνιση συμπληρώνουν ο χρωμιομένος προβολέας και το προστατευτικό της αλυσίδας. Στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχει και μια διαφορετική εξάτμιση.

Θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερις χρωματισμούς και ο ιδιοκτήτης παίρνει μαζί με τη μοτοσυκλέτα, ένα σταντ και μια ταιριαστή κουκούλα.