Redding: Ειρωνική επίθεση σε Iannone-Aprilia!

Ξεσπάθωσε στο Instagram εναντίον της παλιάς του ομάδας o Scott Redding, με αφορμή την απουσία του Andrea Iannone από την τελευταία μέρα δοκιμών στην Sepang…

O Scott Redding έγινε γνωστός κυρίως για την… γκρίνια του, παρά για τα αποτελέσματά του στα MotoGP. Ο Βρετανός, που φέτος θα αγωνίζεται στα BSB, φαίνεται πως ακόμη ενοχλείται από την αποπομπή του από την ομάδα της Aprilia και την αντικατάστασή του από τον Andrea Iannone –ο οποίος με την σειρά του, δεν έχει και την καλύτερη φήμη για την συμπεριφορά του στον χώρο.

Ωστόσο, ο θερμόαιμος Redding κατάφερε μια ακόμη επίθεση κατά της παλιάς του ομάδας. Αφορμή, η απουσία του Andrea Iannone από την πίστα, κατά την τελευταία μέρα δοκιμών στην Sepang λόγω «μόλυνσης στο πηγούνι», η οποία σύμφωνα με πηγές ήταν αποτέλεσμα «κοσμητικής χειρουργικής επέμβασης». Ο Redding δεν άφησε το γεγονός να πέσει κάτω, σχολιάζοντας σε δημόσια ανάρτηση Instagram από δημοσιογραφικό λογαριασμό.

Ο Βρετανός ανέφερε συγκεκριμένα: «Απολύσατε εμένα και τον πληρώνετε πολλά χρήματα για να μην δοκιμάζει καν, λόγω πλαστικής επέμβασης». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Redding έχει επιτεθεί στην Aprilia, καθώς πέρσι ξεχώρισε η στιγμή που χαρακτήρισε την μοτοσυκλέτα του «ένα μάτσο σκ…α», για να ζητήσει δημόσια συγγνώμη… άρον άρον την ίδια μέρα.

Ωστόσο και ο Andrea Iannone, που απασχολεί την επικαιρότητα κυρίως με την προσωπική του ζωή και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, έχει μια δύσκολη αποστολή στην ομάδα της Aprilia και ελπίζουμε, πως το 2019 θα δούμε μια αγωνιστική βελτίωση του 30χρονου Ιταλού, ο οποίος συνδέθηκε και με την πτωτική απόδοση της Suzuki το 2017…