SYM VF185: Αυτή είναι η τιμή του!

Μάθαμε την τιμή του νέου VF185 της SYM, του νέου παπιού που έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον των αναβατών – Δείτε την εδώ!

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Πριν λίγο καιρό, η είδηση που σας φέραμε πρώτοι στην Ελλάδα, για το νέο SYM VF185, συγκίνησε τους αναβάτες θυμίζοντας κάτι από άλλες εποχές: Αυτές των ισχυρών παπιών που δεν θυσίαζαν την πρακτικότητα.

To SYM VF185, με 18 ίππους ισχύος από τον κινητήρα των 185 κ.εκ. του, θα είναι το πιο ισχυρό παπί που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα, και τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε την τιμή του. Το νέο VF185 θα κοστίζει λοιπόν, 2.695 ευρώ.

Ακόμα, η SYM μας ενημέρωσε ότι ο διαγωνισμός που πραγματοποιούσε, με βραβείο την έκπτωση 200 ευρώ στην τιμή του VF185, έχει λάβει τέλος και οι συμμετέχοντες έχουν ενημερωθεί ήδη για την τιμή του μοντέλου.

Ας θυμηθούμε και λίγα τεχνικά χαρακτηριστικά: Το νέο VF 185 θα φέρει κινητήρα 185 κ.εκ., με ισχύ 18 ίππους και κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, με συμπλέκτη. Ο δυναμικός σχεδιασμός περιλαμβάνει αιχμηρή μάσκα, ανασηκωμένη ουρά με επιθετικές χειρολαβές συνεπιβάτη και ενισχύεται από τον LED φωτισμό, στο εμπρός και πίσω φανάρι, καθώς και τα προειδοποιητικά φλάς.

Η σέλα δύο επιπέδων και ο πίνακας οργάνων που συνδυάζει αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις αυξάνουν την εργονομία του αναβάτη. To VF185 κατασκευάστηκε για σπορ διαδρομές εντός πόλης και σε αυτό συνεισφέρουν το εμπρός τηλεσκοπικό πιρούνι μαζί με το πίσω μονό αμορτισέρ. Έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της ασφάλειας, με τους δίσκους τύπου μαργαρίτα να συνεργάζονται με σύστημα ABS, να φροντίζουν για την διαδικασία της επιβράδυνσης. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από τέσσερις ξεχωριστούς χρωματισμούς.