Μια τεράστια μοτοσυκλέτα - και στην περίπτωση της, το μέγεθός της προσθέτει σε γοητεία και premium αίσθηση μοναδικότητας.

Μια τεράστια μοτοσυκλέτα - και στην περίπτωση της, το μέγεθός της προσθέτει σε γοητεία και premium αίσθηση μοναδικότητας.

Αεροπορικού τύπου τάπα ρεζερβουάρ με αυτόματο άνοιγμα χάρη στο keyless Ride.

Όταν η πολυτέλεια συναντήσει την άνεση, ένα RT γεννιέται. Το R 1250 RT, είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει το όνομα του. Ένας τουρίστας ταξιδιών (Reise-Tourer).

Τις φορτώνεις και φεύγεις για το γύρο του κόσμου. Οι βαλίτσες θα χωρέσουν όλα τα απαραίτητα ενός ταξιδιού και θα σε γλιτώσουν από τη γκρίνια της συντρόφου, όταν θα ψάχνει μέρος να βάλει τα καλλυντικά της.

Σχεδίαση - Ποιότητα κατασκευής

Επιβλητικό, μεγαλεπήβολο, μεγαλοπρεπές, είναι μερικοί από τους επιθετικούς προσδιορισμούς που μοιάζουν πενιχροί να περιγράψουν τις σκέψεις όταν κάποιος αντικρίζει το RT. H ογκώδης φιγούρα του προκαλεί δέος, με την πολυτέλεια να ξεχειλίζει από κάθε γραμμή της σιλουέτας του. Η μπροστινή μάσκα ενσωματώνει κεραία, ζελατίνα, φλάς και τους έξυπνα τοποθετημένους καθρέπτες που μοιάζουν  σαν συνέχεια του φερινγκ. Ίδια φιλοσοφία και στο πίσω μέρος, με τα φλας να έχουν ενσωματωθεί στο φανάρι. Γενικότερα, τίποτα δεν προεξέχει, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην καθαρή σχεδίαση. Στο επίκεντρο βρίσκονται και οι δυο δακτύλιοι τους εμπρός φωτιστικού με τα φώτα ημέρας LED, που δημιουργούν μια ξεχωριστή εικόνα. Εκτός των άλλων προτερημάτων, η ευρεία πρόσοψη προσφέρει  και την απαραίτητη αεροδυναμική στις υψηλές ταχύτητες. Το RT είναι ένας καλοσχηματισμένος γεμάτος μυς χαρακτήρας, ντυμένος με βραδινό κουστούμι. Η κατασκευή του μοντέλου συνιστά ένα ποιοτικό κομψοτέχνημα. Φινίρισμα και αίσθηση πολυτέλειας  ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, με τη συναρμογή ανάμεσα στα πλαστικά και μεταλλικά μέρη να αγγίζει το τέλειο. Το τελικό αποτέλεσμα  δεν χωρά αμφισβήτησης και δικαιώνει την Γερμανική εταιρία.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ