Με το μυαλό στην νίκη πάει στην Αργεντινή ο Maverick Vinales

«Θα είμαστε μπροστά!»

Αισιόδοξος και με εμπιστοσύνη στην δουλειά της ομάδας εμφανίζεται ο Maverick Vinales, εν όψει του αγώνα της Αργεντινής. Διαβάστε τι δήλωσε.

Λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς, ο Maverick Vinales φαίνεται ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα του Qatar, όχι τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά σε προετοιμασία. Ο νεαρός Ισπανός άσσος θεωρεί ότι υπάρχουν «πολλές πιθανότητες νίκης» στην πίστα του Termas de Rio Hondo, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, η ομάδα έχει βρει άκρη με το στήσιμο της αγωνιστικής YZR-M1.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Vinales είπε: «Ένιωσα ότι στους τελευταίους γύρους, ήμουν ο εαυτός μου όπως παλιά. Πίεζα, γινόμουν πιο γρήγορος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ακολουθήσαμε διαφορετικό δρόμο, επιλέξαμε σκληρότερο μπροστινό και  διαφορετικές ρυθμίσεις πίσω. Επέστρεψε το δυνατότερο σημείο της μοτοσυκλέτας , δηλαδή οι γρήγορες στροφές. Είμαι πεπεισμένος ότι ο ρυθμός αγώνα μας επέστρεψε»

«Δεν μπορώ να περιμένω να τρέξω στο Termas de Rio Hondo όπου είχα κερδίσει πέρσι, ένιωθα πολύ δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ελπίζω να έχω το ίδιο συναίσθημα και εδώ, να παλέψω για την νίκη» συμπλήρωσε ο αναβάτης της Movistar Yamaha. «Νομίζω αλήθεια, ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είμαστε μπροστά σε όλο τον αγώνα, με σοβαρές πιθανότητες να τον κερδίσουμε»