Σκληρός διαπραγματευτής αναμένεται να αποδειχθεί φέτος ο Andrea Dovizioso.

Dovizioso: Επαφές με Honda-Suzuki

Σε συζητήσεις και με άλλες ομάδες βρίσκεται ο Andrea Dovizioso, αναμένοντας αντιπρόταση συμβολαίου από την Ducati. Τι θα κάνει;

Ο Andrea Dovizioso φαίνεται ότι αναζητά εναλλακτικές συμβολαίου και εκτός από την Ducati, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το αμερικανικό Motorsport. Ο Ιταλός, έχοντας δείξει την απόδοσή του πέρσι αλλά και με την πρώτη του νίκη φέτος, έχει κάνει ξεκάθαρο πως θα ήθελε μια καλύτερη προσφορά από αυτή που έχει τώρα.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός σταρ αμείβεται με 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ ο Jorge Lorenzo χρειάστηκε να πάρει 12 εκατομμύρια το χρόνο, για να έρθει στην ομάδα! Ωστόσο, η διαφορά των αμοιβών αλλά και της απόδοσης είναι τόσο μεγάλη, που είναι απόλυτα δικαιολογημένο για τον Dovizioso να αναζητά εναλλακτικές.

Συγκεκριμένα, ο Dovi έχει συζητήσει μέχρι τώρα, με την Honda και την Suzuki, καθώς είναι οι ομάδες που μάλλον θα έχουν διαθέσιμη θέση για αναβάτη, μετά την σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Dovizioso «θέλει να νιώθει ότι τον εκτιμούν» και ότι «δεν θα δεχθεί πλέον δικαιολογίες για τα χρήματα, με βάση την πληρωμή του άλλου αναβάτη της  ομάδας».

Τι θα κάνει ο Ιταλός αναβάτης, μένει να το μάθουμε αργότερα. Θα ενεργήσει αντίστοιχα η Ducati για να τον κρατήσει στην ομάδα;