Τις απόψεις του για τον χώρο των Moto GP εξέφρασε ο Max Biaggi

«Δεν θα ανανέωνα τον Lorenzo!»

Ο παλαίμαχος αναβάτης μίλησε για όλα: «Φρενάρει» τις φιλοδοξίες του Lorenzo και εγκωμιάζει τον Valentino Rossi. Τι ακριβώς είπε;

Ο Max Biaggi ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των αγώνων στις δύο προηγούμενες δεκαετίες και ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Valentino Rossi, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Ερωτώμενος σχετικά με την φετινή σεζόν του Moto GP, o Biaggi αποδείχθηκε κόλαφος, σχολιάζοντας επί παντός επιστητού!

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον Jorge Lorenzo, για τον οποίο είπε τα εξής: «Μπορεί να πήγαινε καλά στο Qatar, αλλά η σεζόν παραμένει άγνωστη. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα ανανέωνα μαζί του: Θα περίμενα 6-7 αγώνες ακόμα και αυτό συνιστώ στην Ducati. Οι γάμοι γίνονται μεταξύ δύο ατόμων!»

Παράλληλα, ο Biaggi αναφέρθηκε στον πάλαι ποτέ ανταγωνιστή του Valentino Rossi, για τον οποίο όμως υπήρξε εγκωμιαστικός: «Είναι όπως πάντα, υποψήφιος για τον τίτλο. Αν ξεκινήσει καλά, βάζει το turbo! Όταν δεν είσαι πια νέος, το να ξεκινήσεις με τον σωστό τρόπο είναι πολύ ενθαρρυντικό»

Τέλος, ο Biaggi αποκάλυψε σε ποιον αναβάτη πιστεύει περισσότερο από όλους: «Στον Zarco! Δεν θα είναι καθόλου έκπληξη, αν τον δω να κερδίζει αγώνες.»