Honda CRF250R 2019

Honda CRF 250RX 2019

Τα νέα Honda CRF250 2019

Δύο νέα μοντέλα για την γκάμα των CRF 250 της Honda για το 2019. Δείτε περισσότερα για τις μοτοσυκλέτες.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μαζί με την νέα CRF 450L, η Honda παρουσίασε επίσημα τις νέες CRF 250R και CRF250RX. Πρόκειται για μοτοσυκλέτες motocross έτοιμες για την κατηγορία MX2: Το μεν 250R έχει ανανεώσεις σε διάφορα σημεία, ενώ το 250RX είναι μια ειδική cross-country έκδοσή του με διαφορές κατάλληλες για τον ρόλο του.

Ξεκινώντας από το CRF250R, πρόκειται για ανανέωση του μοντέλου 2018 το οποίο ήταν  ριζικά καινούργια μοτοσυκλέτα: Μάλιστα, η Honda αποκαλύπτει στο δελτίο τύπου της, ότι για το 2020, η μοτοσυκλέτα θα είναι  και πάλι ολοκαίνουργια. Η CRF250R του 2018 φέρει βελτιώσεις σε πολλά σημεία της. Ο κινητήρας φέρει αλλαγές για περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές, χωρίς όμως να χαθεί ισχύς στα ψηλά και είναι εξοπλισμένος με ανανεωμένο σώμα ψεκασμού, κεφαλή και σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής.

Ακόμα, η μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται με σύστημα Launch Control, το οποίο εξασφαλίζει εκρηκτικές εκκινήσεις χωρίς απώλεια χρόνου και ρυθμίζεται σε 3 επίπεδα, ανάλογα με το έδαφος και το οδηγικό επίπεδο του αναβάτη. Νέο είναι και το ακροφύσιο λίπανσης και ψύξης του πιστονιού, με 5 τρύπες για καλύτερη απόδοση και διάρκεια. Επιπλέον, ο κινητήρας έχει 3 διαθέσιμες χαρτογραφήσεις ισχύος και τρόπου απόδοσης.

Η δαγκάνα του εμπρός φρένου και οι σωληνώσεις είναι νέα εξαρτήματα, που αυξάνουν την απόδοση του φρεναρίσματος, ενώ το τιμόνι είναι της Renthal και ρυθμίζεται σε 4 θέσεις. Οι ζάντες από την DID είναι βαμμένες σε μαύρο, ενώ επανασχεδιασμένα είναι η ποδιά του κινητήρα και τα προστατευτικά του πιρουνιού.



Το νέο στην γκάμα CRF 250RX είναι η cross-country εκδοχή του CRF250R και φέρει κάποιες αλλαγές, όπως μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου (8,5 λίτρα έναντι 6,3 του R μοντέλου), αλουμινένιο στάντ, τροχό 18 ιντσών πίσω αντί για 19 και αναβαθμισμένες ρυθμίσεις αναρτήσεων και παροχής ισχύος. Ο κινητήρας του έχει δεχθεί και αυτός τις αναβαθμίσεις που δέχθηκε το CRF250R και φέρει επίσης το launch control 3 επιπέδων και τις 3 χαρτογραφήσεις ισχύος.