Έρχονται δύο ειδικές εκδόσεις της Triumph Tiger 900

Έρχονται δύο ειδικές εκδόσεις της Triumph Tiger 900

Προς τιμήν της νίκης του Ivan Cervantes στο Ράλι Baja Aragon

Τον Ιούλιο του 2022, ο Ivan Cervantes κέρδισε το ράλι Baja Aragon, έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες σε 2 τροχούς στη σέλα μιας Triumph Tiger 900 Rally Pro, έχοντας μάλιστα μια διαφορά 1 ώρας και 6 λεπτών από τον επόμενο αντίπαλό του!


Για να γιορτάσει αυτή του την επιτυχία, η Triumph θα λανσάρει δύο ειδικές εκδόσεις, τις Tiger 900 Rally Aragon και Tiger 900 GT Aragon. Αυτές θα είναι διαθέσιμες μόνο για έναν χρόνο και η καθεμία έχει ξεχωριστό και σπέσιαλ χρωματισμό, καθώς και κάποια μοναδικά στιλιστικά χαρακτηριστικά.

Η Tiger 900 Rally Aragon θα κυκλοφορήσει σε χρωματικό συνδυασμό μαύρο-γκρι-λευκό, με νότες Racing Yellow, θυμίζοντας έτσι τη μοτοσυκλέτα που οδήγησε τον Cervantes στη νίκη.



Από την άλλη, η Tiger 900 GT Aragon θα έχει ως βάση το κόκκινο, με μαύρες και λευκές λεπτομέρειες.


Και στις 2  θα αναγράφεται το όνομα της ειδικής έκδοσης, ενώ και οι σέλες τους έχουν μια νέα διχρωμία, αν και πολύ διακριτική και περιορισμένη στο κάτω μέρος.



Και τα 2 μοντέλα θα έχουν προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, ενώ η έκδοση Rally Aragon έχει ενισχυμένη προστασία στο ψυγείο και στο ντεπόζιτο.
 
Πέρα από τις στιλιστικές αυτές λεπτομέρειες, τα μοντέλα αυτά δεν θα διαφέρουν από τις «στάνταρ» εκδόσεις. 

Η Tiger 900 GT Aragon θα διατίθεται στα 16.290 ευρώ, ενώ η ηTiger 900 RallyAragon στα 16.990. Και οι 2 μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα εντός Ιουλίου.