net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αποστολή Honda CBF 600

Κοιτώντας το νέο CBF 600 είναι δύσκολο να εντοπίσεις αλλαγές από το παλαιότερο μοντέλο. Όμως, το νέο μεσαίο street της Honda κρύβει, κάτω από τη συντηρητική του εμφάνιση, έναν εκπληκτικό νέο κινητήρα και ένα πλαίσιο ικανό να κάνει αρκετές μοτοσικλέτες supersport… να χλομιάζουν.

 
Όσοι πίστευαν ότι η Honda είναι μία συντηρητική εταιρία, τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχουν λόγο να το πιστεύουν. Έχοντας από πέρσι, όπου και ανανεώθηκε, μία από τις καλύτερες supersport μοτοσικλέτες (CBR 600RR), αλλά και ένα σύγχρονο σε όλους τους τομείς και δυναμικό Hornet, έκανε φανερές τις προθέσεις της.

Φέτος, μοτοσικλέτες σταθμός στην εταιρία αποτελούν το Transalp, που με τις αλλαγές του και τη βαριά κληρονομιά που φέρει το όνομά του κατάφερε αν στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου πάνω του, ενώ το CB 1000R εμφανίζεται για πρώτη φορά με τόσα επιθετικά χαρακτηριστικά ισάξια του ιταλικού του ανταγωνισμού.

Μία ακόμα από τις μοτοσικλέτες της γκάμας της Honda που έχει δεχθεί ανανέωση και μάλιστα σημαντικού βαθμού είναι το CBF 600, που όμως, όπως έδειξαν τα γεγονότα, λόγω της όμοιας αισθητικής με το περσινό μοντέλο, κακώς δεν είχε τη δημοτικότητα που του άξιζε.
Φυσικά το νέο CBF 600 είναι πλήρως αναθεωρημένο, με στοιχεία που το παρουσιάζουν σαφώς ανώτερο από το προγενέστερο μοντέλο, διατηρώντας τα φιλικά του χαρακτηριστικά αλλά και έχοντας για πρώτη φορά διεισδύσει δυναμικά στοιχεία στον χαρακτήρα του.

Ο κινητήρας του νέου CBR 600RR, που τόσο θετικές εντυπώσεις μας είχε αφήσει πάνω στη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα, μας άφησε ενθουσιασμένους στο Hornet και τον λατρέψαμε στο νέο CBF 600.
Ο νέος κινητήρας με τις συρρικνωμένες του διαστάσεις είχε σαν αποτέλεσμα και την αλλαγή του πλαισίου, που πλέον είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Το νέο CBF 600, πέραν των δύο σημαντικών αλλαγών, έχει δεχθεί επιδερμικές μετατροπές σχεδόν σε όλους τους τομείς του, καταφέρνοντας έτσι η Honda, για άλλη μια φορά, να χαρίσει στο μοντέλο ομοιογένεια και φιλικό χαρακτήρα.
Μάθετε περισσότερα για το νέο μοντέλο της Honda, στο τεύχος (26/07) που κυκλοφορεί, μετά την αποστολή στην Ισπανία για την επίσημη παρουσίαση του CBF 600.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ