net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Άριστο στην πόλη, το Visa R δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καλύτερα παπιά του είδους. Ευέλικτο, δυνατό, και άνετο σε κακό οδόστρωμα.

Όμορφο το design στα όργανα, που διαθέτουν αναλογικές ενδείξεις κοντέρ, στάθμη βενζίνης, μερικό χιλιομετρητή και δείκτη σχέσης κιβωτίου.

Κάτω από τη σέλα, δεν θα βρείτε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, όμως αυτός που υπάρχει χωράει με άνεση εργαλεία, και χαρτιά.

Πολύ καλό ακόμα και για όσους ψάχνουν το καλό κράτημα σε ένα παπί, ενώ με ένα ζευγάρι ευρωπαϊκά ελαστικά, προβλέπεται να… ξυρίζει!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Kymco Visa R 110

Παρουσιάζουμε πρώτοι το νέο παπί Visa R 110 της Kymco, το οποίο με την πολύ καλή ποιότητα του αλλά και τη χαμηλή του τιμή (μόλις 1.245 ευρώ) αναμφίβολα αποτελεί πρόκληση!

 
Παλιότερα, τα παπιά είχαν μόνο ένα νούμερο. Το πενήντα. Σαράντα εννέα για την ακρίβεια. Τα χρόνια πέρασαν, τα κυβικά αυξήθηκαν. Φτάσαμε τα εκατό, τα εκατόν δέκα, τα εκατόν είκοσι πέντε, τα εκατόν τριάντα πέντε. Και μετά, ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής. Σε αυτό το ταξίδι, η βίζα του ταξιδιώτη-αναβάτη μπορεί κάλλιστα να είναι το Kymco της δοκιμής μας. Προορισμός; Η επίκαιρη προσταγή για μέγιστη οικονομία κρατώντας όμως ταυτόχρονα την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα.

Όσο οι κάνουλες ήταν ανοικτές, η τεχνολογία έρεε άφθονη. Πολλές φορές μάλιστα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, σε μια κατηγορία (παπιά), όπου το δυνατό -γενεσιουργό- σημείο ήταν κάποτε η απλότητα. Έτσι, το ταμπούρο μπροστά έδωσε τη θέση του σε δισκόφρενο, και ομοίως ακολούθησε και το φρένο του πίσω τροχού. Το καρμπιρατέρ μας αποχαιρέτησε για χάρη του ψεκασμού, οι ζάντες από ακτινωτές έγιναν χυτές, κλπ. Ήρθε έτσι η εποχή που ένα παπί που κάποτε ήταν συνώνυμο της οικονομικής τιμής, να κοστίζει ακόμα και 2.700 ευρώ, κοντά ένα εκατομμύριο παλιές ελληνικές δραχμές. Για τους περισσότερους, ήταν πια ώρα για μια καλώς εννοούμενη επιστροφή στις ρίζες. Πάνω σε αυτή τη γραμμή σκέψης, πατάει και ο ακροβάτης υψηλού επιπέδου της Kymco, που ακούει στο όνομα Visa R 110.

Ποιότητα κατασκευής χωρίς ψεγάδια
Όταν ακούς για πρώτη φορά την τιμή του Visa, χωρίς να έχεις μπροστά σου το παπί, τότε άνετα μπορεί να κάνεις κακές σκέψεις. Στα 1.245 ευρώ, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον… στη μισή ποιότητα κατασκευής από τα παπιά των 2.100-2.700 ευρώ. Όταν όμως αντικρίσεις με τα ίδια σου τα μάτια το παπί της Kymco, οι σκέψεις και οι υπόνοιες αυτές διαλύονται αυτοστιγμεί.

Ολόκληρη η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ παρουσίαση του Kymco Visa R 110 περιλαμβάνεται στο τεύχος 25 του moto τρίτη που θα είναι στα περίπτερα στις 6 του Δεκέμβρη.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ