Gold Wing από… Las Vegas

Μια μοναδική Honda Golg Wing από το Rider`s Market Νικητάκης στη Θεσσαλονίκη.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Στα πλαίσια του γύρου της Ελλάδας που πραγματοποιήσαμε με GT scooters, κάναμε μια σύντομη στάση στο κατάστημα Rider`s Market Νικητάκης στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, εκτός από τη θερμή υποδοχή του προσωπικού, μας περίμενε και μια ξεχωριστή Honda Goldwing προηγούμενης γενιάς που σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητη.

Η εξακύλινδρη μοτοσυκλέτα της Honda είναι ούτως ή άλλως μια επιβλητική μοτοσυκλέτα που τραβάει τα βλέμματα, όμως η συγκεκριμένη είχε δεχθεί τροποποιήσεις που την κάνουν μοναδική. Σχεδόν σε κάθε της σημείο είχαν ανοιχθεί τρύπες, που φιλοξενούσαν μικροσκοπικά LED φωτάκια που αναβόσβηναν και άλλαζαν συνεχώς χρώματα. Όλα έπαιρναν ρεύμα από μια ξεχωριστή μπαταρία που ήταν τοποθετημένη στην αριστερή βαλίτσα. Επίσης, ήταν εφοδιασμένη με ένα πανίσχυρο ηχοσύστημα, οπότε την άκουγες να έρχεται από μακριά.  

Ο όγκος της δουλειάς που απαιτήθηκε προκειμένου να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακός, καθώς μιλάμε για εκατοντάδες ledάκια. Δυστυχώς, δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε αυτή τη μοτοσυκλέτα το βράδυ, που το θέαμα θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό, αλλά ακόμα κι έτσι πήραμε μια καλή ιδέα.

Απολαύστε τη στο βίντεο που ακολουθεί:



Για περισσότερες πληροφορίες:

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 50,
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΚ 54639
Τηλ.: +30 2310 886 200
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 31,
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΚ 54639
Τηλ.: +30 2310 900 013
www.ridersmarket.gr