net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

4 Scooter μέχρι 200 κυβικά που λύνουν τον αστικό γρίφο

Παραφράζοντας τη γνωστή μοτοσυκλετιστική ρήση ότι η ζωή αρχίζει μετά τα 200, ίσως τελικά να μην βρίσκει εφαρμογή, όταν μιλάμε για τα κυβικά που είναι απαραίτητα για καθημερινή συμβίωση. Βλέπεις η κατηγορία των scooter, που κινούνται στην πόλη και δίνουν έμφαση στην άνεση και τη χρηστικότητα, προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία, έχουν λιγότερα κυβικά και όμως καταφέρνουν να ανταποκριθούν επάξια στις καθημερινές δοκιμασίες.

 
Agility 16+ 125: Τιμή 2.365 ευρώ
 + Aνετη σέλα, μαλακές αναρτήσεις
 -Μικρός αποθηκευτικός χώρος
 
Medley 150: Τιμή 2.990 ευρώ
+ Φινίρισμα, λειτουργία ABS
-Aβολη σέλα για πολύωρη χρήση
 

ΝΜΑΧ 125: Τιμή 2.890 ευρώ
 + Δυνατός και οικονομικός κινητήρας
  -Ελλιπής προστασία αέρα
 

Symphony 200: Τιμή 2.295 ευρώ
 + 16άρηδες τροχοί, ποιότητα κύλισης
 -Σφιχτές αναρτήσεις

Η ανάγκη των αναβατών για άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις στο κλεινόν άστυ,  δημιούργησε την δημοφιλή κατηγορία των scooter. Πρόκειται για μια κατηγορία, που με το πέρασμα το χρόνου αντικατέστησε τις μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού, καθώς η ευκολία και η χρηστικότητα που παρουσιάζουν, τα κατέστησαν νούμερο ένα επιλογή.

Λίγο η αυτόματη μετάδοση, λίγο το πρακτικό του πράγματος που προσφέρουν οι αποθηκευτικοί χώροι, βάλτε και λίγο ακόμα από άνεση στη μετακίνηση και του συνεπιβάτη και έχετε στα χέρια σας τη λύση στο κυκλοφοριακό κομφούζιο της πόλης.

Για να αντεπεξέλθουν σε κάθε είδους απαίτηση των αναβατών, τα παρακάτω 4 scooter καταφέρνουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων παρόλα τα μικρά κυβικά τους. Και μάλιστα το Kymco Agility 16+ 200, το Piaggio Medley 150, το Yamaha N-Max 125 και το Sym Symphony SR 150, το κάνουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το καθένα, αποζημιώνοντας και με το παραπάνω όταν έρχεται η ώρα να μπει το χέρι στην τσέπη. Οικονομία καυσίμου και χαμηλό κόστος συντήρησης, είναι από μόνα τους στοιχεία ικανά, να τα φέρουν στην κορυφή των  προτιμήσεων.

 
  • Γιώργης

    Γιατί φίλε Babis το λες αυτό; Μπορείς να πεις 2 λόγια γιατί παπί και όχι σκούτερ για πόλη;

     
  • Babis

    Νομίζω ότι ένα παπί είναι καλύτερο στην πόλη ,έχω σκούτερ και ξέρω

      9

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ