net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda VTR 1000F Firestorm '01

Ένα "ημίγυμνο" 1000άρι με πολλές σπορ καταβολές αλλά και στοιχεία τουρισμού, το οποίο διαθέτει και την ποιότητα κατασκευής της Honda. Άσε που πλέον μπορείς να το αποκτήσεις σχεδόν…δωρεάν! Υπάρχει λοιπόν κάτι άλλο που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;

 
ΜΈνα δικύλινδρο 1000άρι μοτέρ, μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο ισορροπεί αρκετά καλά μεταξύ σπορ και τουριστικής συμπεριφοράς. Αυτό είναι περίπου το VTR! Μία απλά "καλή" all-around μοτοσικλέτα, η οποία δε σχεδιάστηκε για να κάνει ένα μόνο πράγμα εξαιρετικά καλά, αλλά πολλά πράγματα μαζί. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που δεν κυκλοφόρησε όσο θα έπρεπε, καθώς το κοινό ζητούσε (και ζητάει ακόμα) περισσότερες δυνατότητες από ένα τέτοιο μοτέρ και μία τέτοια εμφάνιση.

Δύναμη υπάρχει και μάλιστα αρκετή για να…χάσετε το δίπλωμά σας, αλλά το μοτέρ είχε δυνατότητες γι' αυτό το κάτι παραπάνω, το οποίο είχε τότε ο ανταγωνισμός. Η συμπεριφορά του στο δρόμο ακολουθεί και εκείνη το ίδιο μοτίβο, προσφέροντας ναι μεν εμπιστοσύνη στις σπορ διαθέσεις του αναβάτη, χωρίς όμως να υπερισχύει σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα.

Τα ταξίδια δεν αποκλείονται εντελώς αν είστε διατεθειμένοι για κάποιους…συμβιβασμούς, καθώς η σέλα οδηγού και συνεπιβάτη θα κουράσει μετά από λίγη ώρα. Στην πόλη θα συμπεριφερθεί αρκετά καλά για την κατηγορία του χρησιμοποιώντας το μικρό του πλάτος για να περνάει εύκολα μέσα στην κίνηση.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ