LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Rossi ρισκάρει με τα νέα ελαστικά

Αυτό πιστεύει η εργοστασιακή Yamaha που, από την αρχή, έχει δηλώσει πως ακόμη και με την μετακίνηση αυτή στην Bridgestone, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα πάρει πίσω τα σκήπτρα από τον Casey Stoner. Ο Davide Brivio της Yamaha παραδέχθηκε πως αυτή η αλλαγή αποτελεί ρίσκο.

 
Το “αφεντικό” της Fiat Yamaha, Davide Brivio, ναι μεν θεωρεί ρίσκο την απόφαση αυτή του Ιταλού αναβάτη, παρ’ όλα αυτά μοιάζει να είναι μια απόλυτα σχεδιασμένη στρατηγική. Γι’ αυτό τον λόγο και η εργοστασιακή Yamaha του έδωσε το OK για μια τέτοια κίνηση.

Ο Brivio δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα:
“Περνώντας, ο Valentino Rossi, στα ελαστικά της Bridgestone δεν έχει κάποια εγγύηση για επιτυχία. Γνωρίζουμε πως είναι μεγάλο ρίσκο, όμως όλα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι. Πιστεύω πως με αυτά τα ελαστικά υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να το παλέψουμε.”

Και συμπλήρωσε: “Κάποιος είπε πως μπορείς να οδηγήσεις μια κακή μοτοσικλέτα με καλά ελαστικά, όμως δε μπορείς να οδηγήσεις μια καλή μοτοσικλέτα με κακά ελαστικά. Με τα Bridgestone θα έχουμε τα ίδια ελαστικά με τα οποία αγωνίζεται η πλειοψηφία των ομάδων και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.”

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ