Polaris και Brammo θα συνδυάσουν τις δυνάμεις τους, έχοντας αμφότερες επιθετικές βλέψεις, όσον αφορά στην παρουσία τους στην αγορά ηλεκτροκίνητων.

Επενδύει στα ηλεκτρικά η Polaris

Σε μια σημαντική επένδυση στην ηλεκτροκίνηση προχώρησε η Polaris, αποκτώντας ένα τμήμα του μειοψηφικού πακέτου της γνωστής για τα ηλεκτρικά της δίκυκλα Brammo.

 
Η Brammo, γνωστή για τις ηλεκτρικές της μοτοσικλέτες (Empulse και Enertia) έλαβε πρόσφατα μια γενναία χρηματοδότηση από επενδυτές όπως οι Alpine Energy, NorthPort Investments και, φυσικά, η Polaris. Η επένδυση αυτή αγγίζει το ποσό των 28 εκατομμυρίων δολαρίων και θα ωφελήσει σημαντικά την εταιρεία. Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Brammo, καθώς – εκτός από το σημαντικό χρηματικό ποσό που εξασφαλίζει – ανοίγει το δρόμο για μελλοντικές επενδύσεις στα δίκυκλά της, αλλά και την πόρτα προς την τεχνογνωσία και το δίκτυο της Polaris.

Η Polaris, από την άλλη, κερδίζει επιπλέον ηλεκτρικές τεχνολογίες (η εταιρεία έχει ήδη αποκτήσει την κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων GEM), τις οποίες δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον να κινούν τα τετράτροχα οχήματά της. Με τις κινήσεις της αυτές, η εταιρεία αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα στη ραγδαία αναπτυσσόμενη ηλεκτρική αγορά.

Ο Scott Wine, CEO της Polaris, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα εξέλιξη και εξέφρασε το θαυμασμό που τρέφει για τη Brammo, χαρακτηρίζοντάς τη ως μια από τις πλέον καινοτόμες και επιθετικές ως προς την ανάπτυξή τους εταιρείες στο χώρο της ηλεκτροκίνησης. «Οι εταιρείες μας μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις επιδόσεις και ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε τις αμέτρητες ευκαιρίες που μας προσφέρει ο συνδυασμός της κορυφαίας ηλεκτρικής τεχνολογίας που διαθέτει η Brammo με τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που προσφέρει η Polaris» συμπλήρωσε ο Wine. Από την πλευρά της Brammo, ο CEO και ιδρυτής Craig Bramscher δήλωσε πως η συνεργασία αυτή θα ευνοήσει τους πελάτες της εταιρείας του, χάρη στην εξαιρετική τεχνογνωσία της Polaris στην κατασκευή, ανάπτυξη και εξυπηρέτηση πελατών, τεχνογνωσία που θα μοιραστούν οι δύο κατασκευαστές.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ