net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μέσα στην κίνηση, το καλό κόψιμο του τιμονιού και η έλλειψη αίσθησης βάρους επιτρέπουν στο Wolf να ελιχθεί με μεγάλη ευχέρεια.

Η σέλα παρουσιάζεται αρκετά άνετη και θα βολέψει και τους μεγαλόσωμους αναβάτες, λόγω της μεγάλης επίπεδης επιφάνειας.

Η μεγάλη ψηφιακή οθόνη, πέραν των απαραιτήτων, περιλαμβάνει και ενδείξεις τάσης μπαταρίας και μέγιστης ταχύτητας. Απουσιάζει ο δείκτης θερμοκρασίας.

Το κλειδί είναι αρκετά μεγάλο σε μήκος και προεξέχει αρκετά από την κεντρική κλειδαριά. Λίγη έξτρα προσοχή για να μη στραβώσει/σπάσει επιβάλλεται.

Εργονομία: Σπορτίφ και καθημερινή

Το SYM δίνει την αίσθηση μικρής μοτοσικλέτας γιατί έτσι είναι. Ωστόσο, η θέση οδήγησης που προσφέρει παρουσιάζεται αρκετά άνετη στην καθημερινή χρήση, ειδικά για το πάνω μέρος του σώματος. Οι γωνίες που σχηματίζουν οι αγκώνες είναι φυσιολογικές, τα χέρια πέφτουν φυσικά στα γκριπ και οι καρποί δεν θα κουραστούν ποτέ. Η σέλα έχει αρκετά μεγάλες διαστάσεις, επιτρέπει μία μικρή κίνηση μπρος-πίσω, ακόμη και αν είστε μεγαλόσωμος, και φέρει αρκετά σκληρό αφρώδες. Το τελευταίο δε θα κουράσει τα μαλακά μόρια, αφού η επίπεδη επιφάνεια της σέλας, ειδικά στο πίσω μέρος, έχει μεγάλο πλάτος. Τα μαρσπιέ βρίσκονται αρκετά ψηλά και δίνουν ένα σπορτίφ τόνο στην εργονομία. Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι, αφού τα γόνατα διπλώνουν αρκετά και μέρος της άνεσης θυσιάζεται, αλλά όχι σε βαθμό που να ενοχλεί. Τα πόδια φτάνουν κάτω με ευκολία και ακόμη και οι βραχύσωμοι αναβάτες δεν θα νιώσουν ποτέ τη σχετική ανασφάλεια. Ιδιαίτερα ευανάγνωστος αλλά και καλαίσθητος παρουσιάζεται ο πίνακας οργάνων. Πολύ απλά, εάν δε μπορείτε να διακρίνετε κάποια από τις ενδείξεις της μεγάλης ψηφιακής οθόνης, με τον εντυπωσιακό φωτισμό, μία επίσκεψη στον οφθαλμίατρο κρίνεται επιβεβλημένη. Τα χειριστήρια του τιμονιού είναι σύγχρονα και ποιοτικά στην αφή και θα απαιτήσουν ελάχιστο χρόνο εξοικείωσης από τον αναβάτη, ενώ στον εξοπλισμό της μοτοσικλέτας περιλαμβάνεται και ρυθμιζόμενη μανέτα φρένου που κάνει ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα. Ο συνεπιβάτης κάθεται ψηλότερα στη δική του ξεχωριστή σέλα και για διαδρομές μέσα στην πόλη δεν θα παραπονεθεί. Η μικρή σχάρα-χειρολαβή είναι αυτή που δεν επιτρέπει υψηλότερα επίπεδα άνεσης, καθώς κουράζει γρήγορα τα χέρια. Τέλος, στο πίσω μέρος του Wolf, θα βρείτε και μια μαύρη χειρολαβήκάτω από την ουρά η οποία βοηθά, τόσο στη μετατόπιση της μοτοσικλέτας, όσο και στο δέσιμο ενός μικρού σάκου στο πίσω μέρος

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ