net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To βίντεο του νέου Rebello της Moto Morini.

To Rebello δημιουργήθηκε για να γιορτάσει η Moto Morini τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της.

Αυτοκόλλητα για τα 75 χρόνιατης Moto Morini τόσο στον κοκκοβιό...

...όσο και στο εμπρός φτερό του Rebello.

Μυώδης και προκλητική η σχεδίαση του Rebello με αρκετά στοιχεία από την κατηγορία των roadster.

Δεν χρειάζεται να αφαιρέστε ή να προσθέσετε κάτι για να μετατρέψετε το Moto Morini από μονόσελο σε δίσελο.

O πίνακας οργάνων συνδυάζει το ρετρό με το μοντέρνο και κινείται στα πλαίσια της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του Rebello.

Συγκέντρωση μαζών χαμηλά και κοντά στον κινητήρα επιτρέπει η σχεδίαση της εξάτμισης.

Από αυτό εδώ το κουμπί εκκινεί αλλά και σβήνει ο μεγάλος v2 των 130 ίππων.

Moto Morini Rebello: Αποκάλυψη

Μετά από ένα μήνα επίπονης αναμονής το Moto Morini Rebello αποκαλύφθηκε στο site της ιταλικής εταιρίας. Ιδιαίτερη αισθητική και τεχνολογικές λύσεις συνθέτουν το…puzzle της μοτοσικλέτας.

 
To Rebello, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει η Moto Morini τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της, δεν είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο καθώς βασίζεται σε υπάρχουσες λύσεις. Το highlight του Rebello είναι η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ουρά. Με το πάτημα ενός κουμπιού το μοντέλο μετατρέπεται από μονόσελο σε δίσελο με την μετατόπιση του «κοκκοβιού» προς τα πίσω.

Ο γνωστός μεγάλος V2 των 130 ίππων με τα δύο σώματα ψεκασμού των 54 χλστ. δίνει και εδώ το «παρών» αλλά φέρει πλέον διπλό αισθητήρα λάμδα και μία νέας σχεδίασης εξάτμιση με το καζανάκι να έχει τοποθετηθεί χαμηλά και πίσω από τον κινητήρα.
Για αναρτήσεις το Rebello χρησιμοποιεί ένα ανεστραμμένο πιρούνι της Marzocchi με διάμετρο καλαμιών στα 50 χλστ., το οποίο φέρει ρυθμίσεις για την απόσβεση επαναφοράς και την προφόρτιση των ελατηρίων και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ της Ohlins.
Στο τομέα της πέδησης βλέπουμε μονομπλόκ τετραπίστονες και ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες της brembo που συνδυάζονται με δίσκους διαμέτρου 320 χλστ., ενώ στο πίσω τροχό έχει χρησιμοποιηθεί ένας δίσκος 220 χλστ. και διπίστονη δαγκάνα της ίδιας εταιρίας.

Ο πρωτότυπος τρόπος αγοράς (μέσω δημοπρασίας στο διαδύκτιο) για κάθε μία από τις 600 μοτοσικλέτες που θα παραχθούν για το 2012 παραμένει και ως ανώτερη προσφορά για κάθε Rebello έχουν οριστεί τα 13.900 ευρώ. Περισσότερα για το νέο ιταλικό μοντέλο αλλά και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε μπορείτε να μάθετε στο site της Moto Morini, www.motomorinimotorcycles.eu.

 

MOTO MORINI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ