net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι άπειροι θα εκτιμήσουν τρομερά τα «μαθήματα» που έχει να τους δώσει μια τόσο εύκολη και πρακτική μοτοσικλέτα όπως το Cross City.

Derbi Cross City 125: Το καλό παιδί

Τιμή: 2.110 ευρώ

Το Cross City της Derbi είναι ο ορισμός του καλού παιδιού και αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από την ιδιαίτερα φιλική τιμή του. Το on-off της Derbi διαθέτει all round χαρακτήρα και εμφάνιση που είναι σύγχρονη, αλλά όχι εξεζητημένη. Επιπλέον, αν και δεν είναι από τις πιο άνετες της κατηγορίας, η θέση οδήγησης δίνει καλό έλεγχο, χαρακτηριστικό που θα φανεί σωτήριο στην κίνηση.

Στην κίνηση θα εκτιμήσει ο αναβάτης και τη λειτουργία του κινητήρα, αλλά και του κιβωτίου, το οποίο μπορεί να στερεί νεύρο εξαιτίας της μακριάς κλιμάκωσης, αλλά προσφέρει φιλικές αποκρίσεις του γκαζιού κάτω από κάθε περίσταση. Το ίδιο φιλικό πρόσωπο δείχνουν και τα περιφερειακά και συγκεκριμένα τα φρένα και οι αναρτήσεις, τα οποία δεν πρόκειται να τρομάξουν ούτε τον πλέον άπειρο αναβάτη.

Εκτός από τους προφανείς τομείς της οικονομίας και της πρακτικότητας, το Derbi διαπρέπει και σε έναν άλλο: αυτόν της… διδασκαλίας. Στη σέλα του, ο άπειρος αναβάτης θα μάθει τα μυστικά της κίνησης σε δύο τροχούς, αλλά και όλα όσα συνεπάγεται η καθημερινή μετακίνηση με ένα ελαφρύ και ευκολοδήγητο on-off. Φυσικά, και το παιχνίδι δε λείπει από το μενού.

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Α/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 124
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): Δ.Α.
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): Δ.Α.
Βάρος (κιλά): 110

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ