LIVE: κίνηση στους δρόμους
Απόκτησε τώρα τα scooters της Diletta με το νέο άτοκο χρηματοδοτικό
Απόκτησε τώρα τα scooters της Diletta με το νέο άτοκο χρηματοδοτικό
Απόκτησε τώρα τα scooters της Diletta με το νέο άτοκο χρηματοδοτικό
  • Απόκτησε τώρα τα scooters της Diletta με το νέο άτοκο χρηματοδοτικό
  • Απόκτησε τώρα τα scooters της Diletta με το νέο άτοκο χρηματοδοτικό
  • Απόκτησε τώρα τα scooters της Diletta με το νέο άτοκο χρηματοδοτικό

Απόκτησε τώρα τα scooters της Diletta με το νέο άτοκο χρηματοδοτικό

Μέσω της συνεργασίας της Diletta με την Santander μπορείς τώρα να αποκτήσεις όποιο βενζινοκίνητο scooter της εταιρείας επιθυμείς με έως και 24 άτοκες δόσεις και προκαταβολή 30%.

Η απόκτηση scooter δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη

Η Diletta είναι μία νεοφερμένη στην χώρα μας εταιρεία, με μία γκάμα από βενζινοκίνητα scooters 125cc και ηλεκτρικά, με κομψό ιταλικό σχεδιασμό. Μέσω συνεργασίας της εταιρείας με την ισπανική τράπεζα Santander, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε οποιοδήποτε από τα 8 βενζινοκίνητα scooters της Diletta που οδηγούνται με δίπλωμα Α1 ή και αυτοκινήτου, εφόσον υπάρχει στην κατοχή σας για τουλάχιστον 6 χρόνια και έχετε κλείσει το 27ο έτος ηλικίας σας, με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από 12 έως και 24 δόσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε μία προκαταβολή που να φτάνει το 30% τουλάχιστον της συνολικής αξίας του scooter αποπληρώνοντας το υπόλοιπο άτοκα.


Rambler 125 το Adventure Scooter της Diletta

Τα βήματα απλά και κατανοητά

Η διαδικασία της χρηματοδότησης μάλιστα μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά και από απόσταση, κάνοντας το πρόγραμμα προσιτό προς όλους ανεξαρτήτως του ωραρίου εργασίας και του τόπου διαμονής τους. Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την διαδικασία είναι τα εξής:
- Φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας
- Email
- Εκκαθαριστικό εφορίας
- Τελευταία απόδειξη μισθοδοσίας
-   Κινητό τηλέφωνο (& Viber)
- Λογαριασμός ΔΕΚΟ (Επιβεβαίωση διεύθυνσης)
Εφόσον εγκριθεί η χρηματοδότηση, ακολουθεί η κατάθεση του ανάλογου ποσού από τον καταναλωτή σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας, τους οποίους θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Το μόνο έξτρα ποσό που καλείστε να πληρώσετε είναι τα 100 ευρώ που παρακρατεί η τράπεζα στην πρώτη δόση του δανείου, χωρίς να υπάρχουν άλλου είδους χρεώσεις.


Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξεις, μπορείς να αποπληρώσεις μέχρι και το 70% της αξίας του, με 24 άτοκες δόσεις. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα μοντέλα Diletta

Το νέο adventure scooter της εταιρείας ονομάζεται Rambler 125 και εξοπλίζεται με τον ίδιο κινητήρα του πιο premium scooter δρόμου της μάρκας, του D-MAX 125. Αυτός είναι ένας υδρόψυκτος κινητήρας 125cc, που αποδίδει 12,8 άλογα και την εντυπωσιακή ροπή των 12,4 Nm, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία καίει 2,5λ/100χλμ. Διαθέτει επίσης δισκόφρενα εμπρός και πίσω, όπως επίσης και μία TFT οθόνη, φωτιζόμενους διακόπτες, Keyless σύστημα εκκίνησης και ισχυρά LED φώτα. Η Adventure έκδοση Rambler αποκτά επίσης ένα τιμόνι μεταβλητής διατομής τύπου μοτοσυκλέτας ενώ οι τιμές τους είναι οι εξής: 2.995 ευρώ για το Rambler 125 και 2.795 ευρώ για το D-MAX 125. Τα άλλα 6 scooters της Diletta κοστίζουν όλα κάτω από 2.000 ευρώ και εξοπλίζονται επίσης με CBS , ενώ πληρούν τις Euro5 προδιαγραφές. Το πιο φθηνό μάλιστα, Stellar 125i με την τιμή των 1.745 ευρώ, μπορεί να αποκτηθεί με προκαταβολή του ύψους των 524 ευρώ, με τις μηνιαίες δόσεις να διαμορφώνονται στα 51 ευρώ και 60 λεπτά μόλις. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώνεις 1,74 ευρώ ημερησίως για την απόκτηση ενός δίκυκλου που θα κάνει τις καθημερινές σου μετακινήσεις πιο εύκολες αλλά και οικονομικές. Μπορείτε επίσης πατώντας εδώ να δείτε την πλήρη δοκιμή του Mototriti για το Diletta D-MAX 125. Μπορεί κόβοντας το κάπνισμα να μην μπορέσεις τελικά να αγοράσεις μία Ferrari, το μόνο σίγουρο όμως ότι μπορείς άνετα να αγοράσεις ένα οικονομικό scooter Diletta, ίσως και 2.
 

Για περισσότερες πληροφορίες

Επίσημη ιστοσελίδα Diletta
Facebook 
Instagram