net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με σεβασμό στην παράδοση

Αεροδυναμικά καλύμματα στο πιρούνι

500 κυβικά και υπερσυμπιεστής

Δερμάτινη σέλα με ανάγλυφο το όνομα της μοτοσυκλέτας

BMW R5 Hommage

Η R5 ήταν εμπνευσμένη από την εργοστασιακή αγωνιστική μοτοσυκλέτα των 500 κυβικών του 1935. Ήταν μια ριζοσπαστική μοτοσυκλέτα με ελαφρύ πλαίσιο και δικύλινδρο boxer κινητήρα απόδοσης 24 ίππων στις 5.500 σ.α.λ.

 
Η R5 Hommage είναι μια χειροποίητη custom μοτοσυκλέτα που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τα 80 χρόνια της R5. «Γεννήθηκε» στο εργαστήριο των Ronny και Ben Noren, που έχουν 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή μοτοσυκλετών.

Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα μοναδική, είναι ότι συνδυάζει τον παραδοσιακό χαρακτήρα μιας αυθεντικής R5 με μοντέρνα στοιχεία, όπως τον υπερσυμπιεστή και ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης, φτιαγμένο στο χέρι. Ο δικύλινδρος boxer κινητήρας διασώθηκε από μια κατεστραμμένη αγωνιστική μοτοσυκλέτα.

Το πλαίσιο είναι μια μοντέρνα εκδοχή του παραδοσιακού της δεκαετίας του `30 με αυξημένη γωνία κάστερ. Το ατσάλινο ρεζερβουάρ είναι χειροποίητο και ταιριάζει αρμονικά στο σύνολο. Στο πιρούνι έχουν τοποθετηθεί αεροδυναμικά καλύμματα και οι μανέτες στηρίζονται  στην άκρη του τιμονιού για πιο αυθεντική εμφάνιση. Στη δερμάτινη σέλα, είναι ανάγλυφο το όνομα της μοτοσυκλέτας.

Μέχρι σήμερα η R5 είναι μια από τις πιο ελκυστικές μοτοσυκλέτες στη ιστορία της BMW. Με τη βοήθεια μοναδικών κατασκευών, όπως η R5 Hommage, οι ιστορικές μοτοσυκλέτες θα συζητούνται από τις μελλοντικές γενιές.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ