net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο BMW R60/6 scrambler

Το νέο BMW R60/6 scrambler

BMW R60/6 scrambler

Η BMW R60/6 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1974 ως μέρος της νέας σειράς BMW/ 6. Αυτά τα μοντέλα αντικατέστησαν τη σειρά 5, αλλά μοιράστηκαν πολλά από τα εξαρτήματά τους. Σήμερα, η εταιρεία Vintage Steele παρουσιάζει το ιστορικό μοντέλο, ανανεωμένο σε μια scrambler έκδοση.

 
Η νέα σειρά μοντέλων BMW / 6 είχε 4 κύριες εκδόσεις: τα R60/6, R75/6, R90/6 και R90S. Κατά κανόνα, τα 2 πρώτα ψηφία αντιπροσωπεύουν το μέγεθος του κινητήρα και ο αριθμός μετά την κάθετο δείχνει τη γενιά της μοτοσυκλέτας. Για παράδειγμα, ένα R60/6 έχει ένα κινητήρα 600 κ.εκ., σειράς 6.

Αν και το R60/6 έχει το μικρότερο κινητήρα της σειράς / 6, έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού της γερμανικής εταιρείας. Ο δικύλινδρος κινητήρας της είναι χωρητικότητας 599 κ.εκ κι αποδίδει 40 ίππους. Ο σχεδιασμός του κινητήρα μπορεί να ήταν απλός, αλλά ήταν πολύ αξιόπιστος, καθώς ακόμα και σήμερα πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε λειτουργία.

Η εταιρεία Vintage Steele επέλεξε μια R60/6 για ολική μεταμόρφωση. Η ομάδα των μηχανικών της εταιρείας αποφάσισε να της δώσει ένα χαρακτήρα scrambler και για το λόγο αυτό έκανε αρκετές αλλαγές. Το μοντέλο δανείστηκε το πιρούνι και τα φρένα του μπροστινού τροχού από ένα Suzuki GSXR 600 2011. Το πίσω υποπλαίσιο προσαρμόστηκε κατάλληλα στην πίσω ανάρτηση, όπου τοποθετήθηκε ένα νέο ζευγάρι αμορτισέρ Öhlins. Επιπλέον, η μοτοσυκλέτα διαθέτει ένα νέο προβολέα LED και νέα όργανα, συμπεριλαμβανομένου ενός ταχυμέτρου GPS.
 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ