LIVE: κίνηση στους δρόμους
Benelli TRK 702: Συνεχίζεται η προσφορά με τις τρεις βαλίτσες αξίας 1.000 ευρώ
8 Φωτογραφίες »

Benelli TRK 702: Συνεχίζεται η προσφορά με τις τρεις βαλίτσες αξίας 1.000 ευρώ

- Ετοιμοπαράδοτο στην τιμή των 7.980 ευρώ.
- Με απόδοση 70 ίππων και μέση κατανάλωση 4,7 λίτρα.
- TFT οθόνη 5” με Phone Mirroring και θύρα USB.
- Εκδόσεις με αλουμινένιες και ακτινωτές ζάντες, με ελαστικά Pirelli και τετραπίστονες δαγκάνες.

BENELLI: ΤΡΚ 702/702Χ Προσφορά 3 βαλίτσες

Ετοιμοπαράδοτο στην τιμή των 7.980 ευρώ

Η Benelli πέτυχε… τζακ ποτ με την κυκλοφορία του TRK 702, το οποίο έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό, όπως έχει δείξει μέχρι τώρα η πορεία του. Βασικός πυλώνας σε αυτό (πέρα από τα χαρακτηριστικά που θα αναλυθούν παρακάτω) είναι φυσικά η τιμή του, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική για την κατηγορία, στα 7.980 ευρώ. Τώρα μόλις έφτασε άλλη μια παρτίδα TRK 702 στη χώρα μας, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθόλου χρόνος αναμονής για τους αναβάτες που θέλουν να το αποκτήσουν άμεσα, ενώ ο επίσημος εισαγωγέας της Benelli, Καμπράνης Α.Ε. (Motoway) συνεχίζει να προσφέρει δώρο αυθεντικές αλουμινένιες βαλίτσες Benelli (μια κεντρική και δύο πλαϊνές), αξίας άνω των 1.000 ευρώ με την αγορά κάθε νέας TRK 702.

Με απόδοση 70 ίππων και μέση κατανάλωση 4,7 λίτρα

Στην καρδιά του Benelli TRK 702 χτυπάει ένας δικύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος εν σειρά κινητήρας 698cc που αποδίδει 70 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 70 Nm στις 6.000 σ.α.λ., ενώ ένας αναβάτης που διαθέτει μόνο δίπλωμα Α2 μπορεί να το προμηθευτεί «κλειδωμένο» στα 35Kw και να το «ξεκλειδώσει» όταν αποκτήσει το απεριόριστο δίπλωμα. Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός βοηθάει στη διατήρηση της κατανάλωσης σε χαμηλά επίπεδα, καθώς οι δοκιμές μας έδειξαν ότι σε πραγματικές συνθήκες η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνάει τα 4,7 λίτρα ανά 100 χλμ., ενώ σε συνθήκες ταξιδιού αυτή πέφτει στα 4,4 λίτρα.

TFT οθόνη 5” με Phone Mirroring και θύρα USB

Φυσικά όπως επιτάσσει η σύγχρονη πραγματικότητα (και οι τάσεις της αγοράς δείχνουν ότι οι κάτοχοι μοτοσυκλέτας το θέλουν αυτό) ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια ευανάγνωστη TFT οθόνη 5”, η οποία έχει αυτόματη προσαρμογή μέρας/νύκτας και μπορεί μέσω Bluetooth να συνδεθεί με Smartphone. Μάλιστα είναι δυνατή η προβολή της οθόνης του κινητού στην οθόνη της μοτοσυκλέτας, μέσω της λειτουργίας Phone Mirroring, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Για να διασφαλιστεί ότι ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια όπου μπορεί να χρειαστείς την πλοήγηση μέσω κινητού δεν θα μείνεις από μπαταρία, η Benelli εφοδίασε το TRK 702 με μια βολικά τοποθετημένη διπλή θύρα USB + Type C δίπλα στα όργανα.

Εκδόσεις με αλουμινένιες και ακτινωτές ζάντες, με ελαστικά Pirelli και τετραπίστονες δαγκάνες

Το Benelli TRK 702 διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με τη διαφορά να εντοπίζεται στους τροχούς. Στην «απλή» έκδοση υπάρχουν αλουμινένιες ζάντες 19” και 17”, ενώ στην έκδοση X (8.349 ευρώ) οι ζάντες των ίδιων διαστάσεων είναι ακτινωτές, προσδίδοντας μεγαλύτερες δυνατότητες στο χώμα. Και στις δύο περιπτώσεις τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα δοκιμασμένα Pirelli Angel GT, διαστάσεων 120/70 και 160/60 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.
Στον τομέα των αναρτήσεων βρίσκουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 50mm μπροστά, με διαδρομή 140mm και ένα μονοσόκ αμορτισέρ με δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης και της επαναφοράς του ελατηρίου και διαδρομή 154mm στο πίσω μέρος.
Το φρενάρισμα αναλαμβάνουν δύο μεγάλοι, πλευστοί δίσκοι 320mm μπροστά, με τετραπίστονες δαγκάνες και ένας δίσκος 260mm πίσω, με μονοπίστονη δαγκάνα και δικάναλο ABS.

 Σχετικές ειδήσεις