Chris Ganley: Θέλει να γράψει ιστορία στο ΤΤ

O αναβάτης, που έμεινε με ένα χέρι μετά από ατύχημα, θέλει να συμμετάσχει στο Isle of Man και να γράψει την δική του ιστορία. Δείτε περισσότερα…

Ο Chris Ganley είναι αναβάτης επί πολλά χρόνια, αλλά και στρατιωτικός βετεράνος, που τίποτα δεν στάθηκε ικανό να τον αποθαρρύνει από το να οδηγεί την μοτοσυκλέτα του. Πιο συγκεκριμένα, ο Ganley είχε ένα τρομακτικό ατύχημα το 2014, το οποίο δεν του στέρησε την ζωή, αλλά το αριστερό του χέρι… Όμως ο Ganley όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά σκοπεύει να πάρει μέρος και στον αγώνα Mountain Course του TT.

O Βρετανός αναβάτης αγωνίζεται ήδη, στο πρωτάθλημα Thundersport GB και μάλιστα απέναντι σε αρτιμελείς αντιπάλους, φέρνοντας πολύ καλά αποτελέσματα. Τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας πέρσι, ετοιμάζεται εντατικά για φέτος και σκοπεύει να πάρει μέρος στο Isle of Man του 2023.

Αν αυτό τελικά το καταφέρει, ο Ganley θα είναι ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία, που θα λάβει μέρος στον αγώνα του «νησιού» αγωνιζόμενος με ένα χέρι. Όπως δήλωσε και ο ίδιος: «Θα χρειαστεί τρομακτική αφοσίωση όχι μόνο από εμένα, αλλά και από την ομάδα μου, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να κάνουμε μικρά βήματα. Ο επόμενος στόχος είναι η συμμετοχή στο πρωτάθλημα Thundersport στα 600 κ.εκ. Στοχεύω στον αγώνα του Isle of Man για το 2023 και πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι».

Φυσικά μια τέτοια αγωνιστική προετοιμασία δεν είναι κάτι απλό και ο Ganley έχει ξεκινήσει μια έκκληση για βοήθεια, για όσους θέλουν να τον υποστηρίξουν – μπορείτε να επισκεφθείτε το site του κάνοντας κλικ εδώ.

Εμείς θα πρέπει τουλάχιστον, να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.