net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση στις 8 - 9 Ιουλίου στη Laguna Seca

Διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών;

Σύμφωνα με έγγραφο που στάλθηκε στους εμπόρους Ducati στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήρθαν στο φώς λεπτομέρειες για την επερχόμενη «τελευταία έκδοση» της Panigale.

 
Η νέα Ducati 1299 Panigale R Final Edition, θα αποδίδει 209 ίππους στο στρόφαλο, χάρη σε μια σειρά από μετατροπές. Το βάρος της θα είναι 190 κιλά πλήρης υγρών και η βαφή θα περιλαμβάνει τα 3 χρώματα της Ιταλικής σημαίας (λευκό, κόκκινο, άσπρο). Η εξάτμιση είναι ίδια με την Akrapovic που χρησιμοποιεί η Superleggera και η αγωνιστική των Superbike.

Ο κινητήρας έχει δεχθεί βελτιώσεις, αλλά τα βασικά του στοιχεία παραμένουν ίδια. Η τιμή της θα είναι περίπου η μισή από αυτή της Superleggera, οπότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχει carbon πλαίσιο, αλλά αλουμινένιο.

Με τον κινητήρας που χρησιμοποιεί, δεν μπορεί να λάβει μέρος σε αγώνες, καθώς είναι περισσότερα κυβικά από το επιτρεπόμενο όριο. Είναι γνωστό, όμως ότι ετοιμάζει έναν καινούργιο V4 για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Απομένει να δούμε αν το έγγραφο είναι πραγματικό ή πρόκειται για απάτη. Οι απορίες μας θα λυθούν στον επόμενο αγώνα των Superbike, στη Laguna Seca, όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση στις 8 – 9 Ιουλίου.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ