net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το RC 390 ABS αποτελεί την κορυφαία σε εξοπλισμό και επιδόσεις, πραγματικά πολεμική πρόταση, στην κατηγορία Α2 και όχι μόνο.

Με το RC 390 μπορείς να κάνεις πλάκες, τόσο στον εαυτό σου, όσο και σε άλλους αναβάτες με μοτοσικλέτες αρκετά μεγαλύτερου κυβισμού.

Μια ετοιμοπόλεμη, πολεμική, κυριαρχική συνταγή στη νέα μεσαία-μικρομεσαία κατηγορία, που αποτελεί sport σημείο αναφοράς, δίχως να χρειάζεται να “σκάσετε” μια μικρή περιουσία.

'Αριστες οι αναρτήσεις της WP, όμορφο και στιβαρό το πλαίσιο χωροδικτύωμα, φρένα από τη Bybre και ABS στο στάνταρ εξοπλισμό!

KTM RC 390 ABS

Το RC 390 ABS αποτελεί την κορυφαία σε εξοπλισμό και επιδόσεις, πραγματικά πολεμική πρόταση, στην κατηγορία Α2 και είναι η Supersport αλλά οικονομική απάντηση της KTM στα σημεία των καιρών.

 
+: Εξοπλισμός, επιδόσεις, τιμή
-: Καθρέπτες, ανέσεις, βάρος στους καρπούς 
 
Χρώματα: Μαύρο-πορτοκαλί-λευκό
Τιμή: 4.590 ευρώ
 
Ως ευτυχής κάτοχος KTM 390 Duke, περίμενα πώς και πώς το RC 390 (RC ήτοι Race Competition), αν και σίγουρα θα προτιμούσα να το είχα οδηγήσει στην αποστολή, στην πίστα της Modena. Κι αυτό, λόγω της περισσότερο εξειδικευμένης αποστολής του, και λόγω της ανυπαρξίας εύκολης πρόσβασης σε αξιόλογες πίστες στην Ελλάδα. Προηγουμένως είχα οδηγήσει τα 2 μικρότερα αδελφάκια (125 & 200), τα οποία είναι αντιστοίχως άπαιχτα για τις κατηγορίες τους. Όμως το 390, πραγματικά δεν παίζεται. Αυτός είναι ο κυβισμός που χρειάζεσαι όχι μόνο για να ανάψουν τα αίματα -αυτό γίνεται άνετα και με τα μικρότερα- αλλά για να ανέβουν οι ταχύτητες, και να αρχίσεις να κάνεις πλάκες, τόσο στον εαυτό σου, όσο και σε άλλους αναβάτες με μοτοσικλέτες αρκετά μεγαλύτερου κυβισμού. Μια ετοιμοπόλεμη, πολεμική, κυριαρχική συνταγή στη νέα μεσαία-μικρομεσαία κατηγορία, που αποτελεί sport σημείο αναφοράς, δίχως να χρειάζεται να “σκάσετε” μια μικρή περιουσία, έχοντας και αντίστοιχα μικρό κόστος καθημερινής χρήσης.
 
Αυτή την περίοδο, η μοτοσυκλέτα βρίσκεται σε προσφορά και μπορεί να γίνη δική σας στην μειωμένη τιμή, των 4.590 ευρώ.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ