Δυσκολεύεται κανείς να ξεχωρίσει το συναρμολογούμενο μοντέλο από μια πραγματική Panigale S.

Oι εκπληκτικές λεπτομέρειες φαίνονται ξεκάθαρα σε αυτή την φωτογραφία.

...και να δεν είναι στο γκαράζ μια 1:1 Ducati, ας είναι τουλάχιστον μια 1:4 στο γραφείο ή στην βιβλιοθήκη μας!

Ducati 1299 Panigale S σε κομμάτια!

'Απιαστο όνειρο η Panigale S; Για εμάς παρομοίως! Αλλά μην στεναχωριέστε, καθότι υπάρχει κάτι που μπορεί να υποκαταστήσει εν μέρει τον πόθο σας για την κόκκινη, μπολονέζα "κυρία", που σας πήρε τα μυαλά!

 
H λύση είναι Pocher! Όχι Porsche, P-o-c-h-e-r!  'Αλλωστε μοτοσικλέτα θέλετε, αλίμονο να σας προτείναμε αυτοκίνητο και μάλιστα πιο ακριβό!  Η Pocher λοιπόν είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει εκπληκτικά συναρμολογούμενα, με απίστευτη λεπτομέρεια και πιστή  αναπαραγωγή των πρωτότυπων που αναπαριστούν.

Αν και η Pocher έχει μεγάλη και μακρά ιστορία με τον μοντελισμό αυτοκινήτων, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να παράγει και ένα πιστό αντίγραφό της Ducati 1299 Panigale S σε κλίμακα 1:4, πράγμα που σημαίνει μισό μέτρο μήκους και βάρος 5 κιλά.

Τα 600 κομμάτια που αποτελούν το Kit είναι φτιαγμένα από μέταλλο και πολύ καλής ποιότητας πλαστικό, ενώ έρχονται ήδη βαμμένα, δηλαδή δεν θα χρειαστεί να πιάσετε αερογράφους και να μπείτε βαθιά στον κόσμο του μοντελισμού, αφού έτσι και αλλιώς η Pocher δηλώνει πως η συναρμολόγηση είναι πολύ εύκολη και γίνεται με "κούμπωμα" και βίδωμα, όχι με κόλλα. 

Η μινιατούρα Panigale, έχει αναρτήσεις, αλυσίδα, τροχούς, καθώς και μανέτες συμπλέκτη και φρένου που λειτουργούν, δηλαδή πατιούνται και γυρίζουν, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία το επίπεδο της λεπτομέρειας είναι μοναδικό. 

To kit θα είναι διαθέσιμο σύντομα προς πώληση και αν σας... ψήνει η ιδέα, μπορείτε να το παραγγείλετε από το site της εταιρείας.   

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ