net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο ηλεκτρικό HONDA Goldwing 2018

HONDA Goldwing 2018

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HONDA, Takahira Hachigo, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το επόμενο έτος ένα ηλεκτρικό σκούτερ, ως μέρος μιας αυξανόμενης κίνησης προς τα  ηλεκτρικά οχήματα.

 
Μιλώντας για το γενικό όραμα της εταιρείας HONDA από σήμερα μέχρι και το 2030, ο Takahira Hachigo επιβεβαίωσε ότι μέχρι τότε εκτιμά ότι τα 2/3 των αυτοκινήτων της εταιρείας να είναι πλήρως ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά. Και οι μοτοσυκλέτες, όμως, δε θα στερηθούν την τεχνολογική ανάπτυξη. Η εταιρεία προετοιμάζει την παρουσίαση ενός ηλεκτρικού σκούτερ το 2018.

Σύμφωνα με τον Hachigo, η HONDA επικεντρώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη ενός συστήματος για ηλεκτρικά commuters, τα οποία θα διαθέτουν μια αποσπώμενη, κινητή μπαταρία που θα επαναφορτίζεται εύκολα. Γενικά, το ενδιαφέρον της εταιρείας δε περιορίζεται μόνο σε ένα μοντέλο. Σκοπός είναι να συμμετάσχει στην αγορά των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών με μια ολοκληρωμένη σειρά.

Φημολογείται ότι η επόμενη γενιά του μοντέλου «Goldwing» θα είναι ένα δίτροχο, που θα χρησιμοποιεί βενζινοκίνητο κι ηλεκτροκίνητο κινητήρα με εφεδρικό μοτέρ, που χρησιμοποιήθηκε στο τρίκυκλο Neo Wing. Ωστόσο, το πρώτο ηλεκτρικό σκούτερ Honda θα είναι μια έκδοση της μοτοσυκλέτας/ concept EV-CUB του 2015. Ο Hachigo είχε επιβεβαιώσει ότι η μοτοσυκλέτα κινείται προς την παραγωγή σε μια ομιλία του στις αρχές του 2016.
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ