net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα ξεχωριστό Honda CB900

Ένα ξεχωριστό Honda CB900

Ένα ξεχωριστό Honda CB900

Ένα ξεχωριστό Honda CB900

Ένα ξεχωριστό Honda CB900

Ένα ξεχωριστό Honda CB900

Ένα ξεχωριστό Honda CB900

Honda CB900 Boldor Custom

Η διαχρονικότητα κάποιων μοντέλων μοτοσυκλετών, τονίζεται από το γεγονός ότι έχουν σηματοδοτήσει τη δική τους εποχή και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, στα κατάστιχα της μοτοσυκλετιστικής βίβλου.

 
Οι εκδηλώσεις αγάπης των απανταχού κατόχων, εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους, όμως η ανακατασκευή και η κυκλοφορία τους, ανάμεσα στα σύγχρονες μοτοσυκλέτες, αποτελεί στόχο του ίδιου παρονομαστή. Το όνομα του Honda CB900 BoldOr, έγινε συνώνυμο της επιτυχίας και διατηρεί την υστεροφημία του ακόμα και στις μέρες μας.
 
Κάπως έτσι σκέφτηκε και η FCR ORIGINAL, μια εταιρία που αναλαμβάνει την κατασκευή χειροποίητων μοτοσυκλετών, μετατρέποντας το συγκεκριμένο CB900 σε κάτι ξεχωριστό, χωρίς να αλλοιώσει το χαρακτήρα του.

Αυτό το πανέμορφο café racer, φοράει το γνωστό τετρακύλινδρο DOHC, χωρητικότητας 900κ.ε. και απόδοσης 95 ίππων. Ο κινητήρας  λύθηκε και αλλάχτηκαν όλα τα εσωτερικά μέρη με καινούργια, για να λειτουργεί απροβλημάτιστα, ενώ αφαιρέθηκε ο πνίχτης στα καρμπυρατέρ. Τον ρόλο του φιλτραρίσματος πλέον, έχουν αναλάβει χειροποίητες σήτες που αφήνουν τα τέσσερα χωνιά, σε κοινή θέα.

Χειροποίητο είναι και το υποπλαίσιο, ώστε να ταιριάξει με τη νέα ουρά που φιλοξενεί μια καφέ δερμάτινη σέλα και στο πίσω μέρος της φωλιάζει ένα στρογγυλό φανάρι. Η εξάτμιση καταλήγει σε δύο στενές απολήξεις, αριστερά και δεξιά της ουράς, ενώ στα φρένα βρίσκουμε νέες τρυπητές δισκόπλακες.

Εκπληκτικό βιομηχανικό στυλ, που τονίζεται με τη χρήση κομματιών αλουμινίου, όπως για την κατασκευή τμημάτων της ουράς, σμιλεμένο ώστε να ταιριάζει στο νέο ύφος. Τη συνολική εικόνα συμπληρώνει η βαφή σε rusted  and brushed στυλ.

Όταν τα σκουριασμένα όνειρα ζωντανεύουν, μέσα από μια σύγχρονη old school κατασκευή.


 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ