Honda SS50 «Wild Horse»

Τι είναι αυτό που κάνει αυτή την custom κατασκευή ιδιαίτερη; Δείτε πως επέλεξε να το φτιάξει ο δημιουργός του κάνοντας το πραγματικά ξεχωριστό.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πως μπορείς να διανθίσεις την καθημερινότητά σου, με έντονη ταυτότητα και εγγυημένη οδηγική ευχαρίστηση; Μια μοτοσυκλέτα σαν την SS50 των φωτογραφιών, είναι σχεδόν… εγγύηση! Πόσο μάλλον όταν είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου ή εξοπλίζεται με κινητήρα 200 κυβικών… ή και τα δύο!



Η μοτό της φωτό, ανήκει δημιουργικά στον George Woodman –ψευδώνυμο του Γάλλου Sebastien Valliergues, ο οποίος είναι καλλιτέχνης ξύλου. Μια μοτοσυκλέτα με στόχο την καθημερινή χρήση από την σύλληψή της κιόλας, η SS50 δεν θεωρείται και η πλέον ισχυρότερη μοτοσυκλέτα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος, εκτός φυσικά αν εξοπλιστεί με μοτέρ 190 κυβικών! Ο Woodman εξόπλισε το μοντέλο με την κινητήρια μονάδα της Zongshen, που φέρει  κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, αποδίδει 22 ίππους και σύμφωνα με τον ίδιο, η εφαρμογή του στην μικρή μοτοσυκλέτα ήταν «κουφέτο» και δεν τον δυσκόλεψε καθόλου.



Στο μοντέλο, ο Woodman τοποθέτησε εντελώς διαφορετική ανάρτηση εμπρός και πίσω, νέο ψαλίδι και νέα δισκόφρενα. Ακόμη, τροποποίησε το πλαίσιο και άλλαξε ελαφρώς την θέση του ρεζερβουάρ καυσίμου. Κάτι που κάνει την κατασκευή πραγματικά ξεχωριστή είναι η μάσκα και η πίσω βάση σέλας με τα numberplates, που είναι κατασκευασμένα από ξύλο οξιάς, λεπτομέρειες που τονίζουν την εμπειρία του Woodman με το υλικό.



Με την προσθήκη ενός νέου ηλεκτρικού συστήματος, το Wild Horse είναι έτοιμο για να κάνει την καθημερινότητα πιο πικάντικη! Πως σας φαίνεται;