Honda Tracker by Deus: Κατά παραγγελία Pedrosa!

Μια ειδική μοτοσυκλέτα street tracker με απόλυτο χαρακτήρα, κατασκευασμένη αποκλειστικά για τον Dani Pedrosa! Πως σας φαίνεται;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Ο Dani Pedrosa είναι ο πλέον… Χοντάκιας αναβάτης αγώνων: Με 18 χρόνια παρουσία στα Grand Prix, ο Dani δεν οδήγησε ποτέ τίποτε άλλο, ανοίγοντας και κλείνοντας την καριέρα του κάτω από τα… φτερά της εταιρείας του Hamamatsu.  Προς τιμήν της τεράστιας αγωνιστικής καριέρας του, οι customizers Deus και ο επικεφαλής Michael Woolaway δημιούργησαν μια εντυπωσιακή street tracker, για… εκλεκτά χέρια.

Στην καρδιά της μοτοσυκλέτας, βρίσκεται  ένας από τους ισχυρότερους, αλλά και πιο ατίθασους δίχρονους κινητήρες που έχουν κατασκευαστεί ποτέ: Η μονάδα του πάλαι ποτέ CR500. O Woolaway αναζήτησε μια CR αποκλειστικά και μόνο για να πάρει τον κινητήρα, τον οποίο τροποποίησε ανάλογα για να τον κάνει (λίγο) πιο… χρησιμοποιήσιμο. Με εγκατάσταση ενός αυτόματου αποσυμπιεστή και αλλαγή στις θυρίδες εισαγωγής και εξαγωγής, ο Woolaway προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της πολύ δύσκολης εκκίνησης με μανιβέλα, το κινητήρα. Παράλληλα, τοποθέτησε κανονική γεννήτρια, που επιτρέπει την χρήση φώτων, αλλά και ένα custom built καρμπυρατέρ που δεν επηρεάζεται από το υψόμετρο.



Στο στήσιμο, ο customizer χρησιμοποίησε πιρούνι Ohlins σε συνδυασμό με χειροποίητες τιμονόπλακες του Davie Durelle, ενώ το ίδιο το πιρούνι είναι custom σεταρισμένο από τον Jimmy Wood, ο οποίος παρείχε επίσης το Race Tech αμορτισέρ. Οι τροχοί επιλέχθηκαν αν είναι 19 ιντσών εμπρός και πίσω, ακτινωτής φυσικά κατασκευής.

Εμφανισιακά, όλο το bodykit είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ η χειροποίητη σέλα φέρει τον αριθμό 26 «ραφτό» στην επιφάνειά της. Τα φρένα είναι της Brembo, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το πλαίσιο είναι ολοκαίνουργιο και «στημένο» για κορυφαία απόδοση σε συνθήκες αγώνα (τι άλλο…)



Το αποτέλεσμα, είναι μια μοτοσυκλέτα που εντυπωσιάζει, ενώ όπως δήλωσε ο Woolaway, είναι… τρομακτική στην οδήγηση: «Είναι… κακία μοτοσυκλέτα! Δεν απευθύνεται σε αρχάριο, είναι λίγο κτήνος. Αλλά και πάλι, όταν φτιάχνεις μια μοτοσυκλέτα για τον Pedrosa…» δήλωσε με νόημα ο customizer!