net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα μοντέλα TC και FC από τη Husqvarna

Husqvarna TC και FC 2018

Τα νέα μοντέλα Husqvarna TC και FC για το νέο έτος είναι έτοιμα. Το TC 85 για μικρά motocross είναι εντελώς επαναστατικό. Όλες, όμως, οι μοτοσυκλέτες έχουν αναβαθμιστεί και από τον Ιούνιο θα διατίθενται στις αντιπροσωπείες.  

 
Οι κατασκευαστές off-road μοτοσυκλετών βρίσκονται, συνήθως, ένα βήμα μπροστά στην αγορά. Έτσι τα νέα μοντέλα της Husqvarna εμφανίστηκαν 6 μήνες νωρίτερα για τη σεζόν του 2018. Η εταιρεία παρουσιάζει τη σειρά Motocross MY18, που περιλαμβάνει 8 μοντέλα (δίχρονα και τετράχρονα) και τα οποία καλύπτουν διαφορετικές κατηγορίες. Από το μίνι TC 50 και 65 στο ανανεωμένο TC 85.

Το μικρό Husqvarna, αφιερωμένο στα ανερχόμενα αστέρια του motocross, έχει αναθεωρηθεί εντελώς για το 2018. Οι αλλαγές ξεκινούν από το νέο ατσάλινο πλαίσιο για καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. Ακολουθούν οι νέες αναρτήσεις WP με πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι και αμορτισέρ. Και καταλήγουν στο νέο κινητήρα.  Έτσι, το μικρό 2T παράγει ισχύ σε ευρύτερο φάσμα με ομαλότερη απόδοση.
 
Το TC 85, χάρη στα επανασχεδιασμένα πλαστικά, αναδεικνύει μια νέα εμφάνιση. Διαθέτει ένα πίσω πλαίσιο πιο συμπαγές και ελαφρύτερο κι ένα νέο τιμόνι αλουμινίου με επανασχεδιασμένο γκάζι.
 
Στα μοντέλα Husqvarna TC και FC 2018, των υψηλότερων κατηγοριών, σημειώνονται διαφορετικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των νέων φρένων, νέας μπαταρίας, νέας σέλας και νέων γραφικών. Οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν εξοπλίσει τα μοντέλα με ένα νέο σύστημα πέδησης μπροστά και πίσω, υπογεγραμμένο από τη Magura. Ο τετράχρονος κινητήρας FC χρησιμοποιεί μπαταρία λιθίου 2,2 A, που υπόσχεται καλύτερη απόδοση.
 
Τα TC 125 και 250, ωστόσο, έχουν διαφορετική ρύθμιση του καρμπυρατέρ Mikuni. Ανανεωμένος είναι και ο κατάλογος εξοπλισμού της Husqvarna. Η νέα σειρά των μοτοσυκλετών θα είναι διαθέσιμη στις αντιπροσωπείες, ήδη, από τον Ιούνιο του 2017.   
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ