Εμφάνιση που θυμίζει λίγο flat track.

Τροχοί με ακτίνες

Στο ρεζερβουάρ είναι σχεδιασμένο το λογότυπο της Indian.

Όμορφες λεπτομέρειες στον κινητήρα

Οι εξατμίσεις να καταλήγουν σε ένα κοντό τελικό.

Indian Scout Bobber

Όπου βάζει το χέρι του ο Roland Sands το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και αυτή η Indian Scout Bobber με flat track πινελιές δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο Sands ξέρει καλά από Indian Scout Bobber, οπότε δεν ήταν δύσκολο να φτιάξει κάτι για να ικανοποιήσει τον πελάτη του που δεν ήταν άλλος από τον Steve Caballero, γνωστό επαγγελματία skateboarder. Στο ρεζερβουάρ είναι σχεδιασμένο το λογότυπο της Indian με χρώματα που έχει διαλέξει ο Caballero, ενώ και ο δικύλινδρος κινητήρας έχει δεχθεί αισθητικές επεμβάσεις με τις εξατμίσεις να καταλήγουν σε ένα κοντό τελικό. Η εικόνα ολοκληρώνεται με ακτινωτούς τροχούς που φορούν χωμάτινα ελαστικά ενώ το εμπρός φτερό απουσιάζει.

Μπορεί η εμφάνιση της Indian να θυμίζει λίγο flat track, όμως ο ιδιοκτήτης της δεν σκοπεύει να πατήσει χώμα. Δεν υπάρχει λόγος να θέσει σε κίνδυνο την όμορφη και ντελικάτη δημιουργία σε εκτός δρόμου χρήση. Όμως θέλει να τη χρησιμοποιεί καθημερινά στις μετακινήσεις του και την επόμενη χρονιά ελπίζει να πάρει μέρος σε επιδείξεις και αγώνες dragster.