KTM 450 Rally Replica: Έτοιμη για Dakar

Αν θέλεις μια σκληροπυρηνική μοτοσυκλέτα που να μπορεί να αντεπεξέλθει στους πιο ζόρικους αγώνες αντοχής και να κατακτήσει κάθε έδαφος, η KTM 450 Rally Replica είναι για σένα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η 450 Rally είναι βασισμένη στην εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της KTM με την οποία γωνίζονται κορυφαία ονόματα του Dakar όπως οι Sam Sunderland, Toby Price και Matthias Walkner. Εχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί με βάση τις πληροφορίες και το feedback που έχουν δώσει αυτοί και άλλοι κορυφαίοι αναβάτες αγώνων rally. Όπως υποδηλώνει το όνομα της, η Rally Replica κινείται από έναν κινητήρα SOHC 450 κυβικών με τροφοδοσία από ψεκασμό και διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά που έχουν οι μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιήθηκαν στο Dakar. Το κιβώτιο ταχυτήτων διαθέτει επίσης νέο μηχανισμό αλλαγής ταχυτήτων για πιο ομαλές αλλαγές και έχει ειδική επίστρωση για μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος σε ένα ειδικά κατασκευασμένο ατσάλινο πλαίσιο, σχεδιασμένο ειδικά για αγώνες rally. Η ακαμψία του πλαισίου έχει βελτιστοποιηθεί για καλύτερη αίσθηση και πληροφόρηση, ενώ το ρεζερβουάρ εκτελεί χρέη υποπλαισίου συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση πολύτιμου βάρους.

Οι αναρτήσεις προέρχονται από την WP αλλά έχουν δεχθεί τη φροντίδα του αγωνιστικού τμήματος της KTM και μιλάμε για ένα πιρούνι XACT PRO 48mm σχεδιασμένο αποκλειστικά για χώμα και πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ με τις διαδρομές να είναι 305 και 300 χιλιοστά εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Η ΚTM 450 Rally Replica είναι ένα αυστηρά περιορισμένης έκδοσης μοντέλο, αφού μόλις 85 κομμάτια θα παραχθούν. Με τιμή 25.900 ευρώ σίγουρα δεν είναι μια εκτός δρόμου μοτοσυκλέτα που μπορεί να αγοράσει ο καθένας, είναι όμως το απόλυτο αγωνιστικό όπλο. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό πακέτο υποστήριξης και εξυπηρέτησης για όσους θέλουν να αναλάβουν την απόλυτη πρόκληση και να αγωνιστούν πραγματικά στο Dakar.