net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Ducati 1299 Superleggera!

Η Aprilia RSV4 RR-GP!

Η Honda RC 213 VS!

Η Yamaha R1M!

Μοτοσυκλέτες για λίγους

Η κατηγορία των superbikes φθίνει στην αγορά, οι εταιρίες όμως βγάζουν ειδικές εκδόσεις μοτοσυκλετών για λίγους.

 
Τα τελευταία 15 χρόνια η κατηγορία των superbikes έχει αλλάξει πολύ.  Οι μοτοσυκλέτες της κατηγορίας στις αρχές του 2000 είχαν ωμή δύναμη που τις καθιστούσε δύσκολες να τις χειριστούν στον δρόμο ακόμα και οι πιο έμπειροι αναβάτες.  Σήμερα οι μοτοσυκλέτες έχουν την δύναμη και έιναι εξοπλισμένες με ηλεκτρονικά συστήματα που τις καθιστούν φιλικές για όλους τους αναβάτες.
  Οι κατασκευάστριες εταιρίες παρόλο που η αγορά των superbikes είναι πεσμένη βγάζουν μοντέλα σε ειδικές εκδόσεις προκειμένου να κρατήσουν την αίγλη του ονόματος τους. Φυσικά αυτά τα μοντέλα μπορούν να τα αγοράσουν λίγοι καθώς τα χρήματα που πρέπει να ξοδευτούν πολλά.

Θα σας παρουσιάσουμε μία λίστα με ειδικές εκδόσεις μοντέλων που θα έρθουν μέσα στο 2017.

Ducati 1299 Superleggera: Παρουσιάστηκε στην έκθεση EICMA  2016. Έχει πλαίσιο κατασκευασμένο από ανθρακόνημα και εκπληκτική αναλογία ίππων/βάρους. Η τιμή πώλησης της είναι 80.000 ευρώ ενώ και τα 500 κομμάτια που θα παραχθούν έχουν προπωληθεί.

Aprilia RSV4 RR-GP: Επηρεασμένη από τα superbikes, η RSV4 RR-GP τροποποιήθηκε έτσι ώστε να οδηγείται από λιγότερο έμπειρα χέρια που μπορούν να δαπανήσουν 100.000. Μπορείτε να αποκτήσετε την RSV4 RR-GP μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Honda RC 213 VS: Μία μοτοσυκλέτα του MotoGP για τον δρόμο καθώς η Honda την τροποποίησε ειδικά για αυτόν. Η έκδοση έχει 159 ίππους που εκτοξεύονται στους 200 με την προσθήκη ενός πακέτου βελτίωσης. Η τιμή της ανέρχεται στις 218.000 ευρώ και η απόκτησή της γίνεται μόνο κατά παραγγελία.

Yamaha R1M: Το «Μ» έρχεται από το MotoGP και αυτό γιατί η Yamaha αποφάσισε την ειδική έκδοση του R1 να την τροποποιήσει σύμφωνα με αγωνιστικά χαρακτηριστικά, με την τοποθέτηση πίσω ανάρτησης της Ohlins. Η R1M θα παραχθεί για 500 κομμάτια.
 

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ