Μοτοσυκλέτα που φτιάχνει πίτσα εν κινήσει! (Βίντεο)

Μοτοσυκλέτα που φτιάχνει πίτσα εν κινήσει! (Βίντεο)

Έχουμε δει κατά καιρούς αναβάτες Adventure μοτοσυκλετών να χρησιμοποιούν την εξάτμισή τους για να ζεστάνουν ή ακόμα και να μαγειρέψουν κάτι, όμως ο Youtuber και εφευρέτης, Colin Furze, έκανε ένα βήμα παραπάνω, κατασκευάζοντας μια μοτοσυκλέτα που έχει ενσωματωμένο έναν…φούρνο πίτσας και έναν πάγκο ώστε να απλώσει κανείς το ζυμάρι και να βάλει τα υλικά.




Η φρανκενσταϊνική κατασκευή του ξεκίνησε με ένα παλιό Suzuki GS 400, το οποίο όπως γνωρίζουμε δεν σχεδιάστηκε για να κουβαλάει 2 άτομα και έναν φούρνο πίτσας. Το πρόβλημα αυτό ξεπεράστηκε από μια μεγάλη επιμήκυνση του πλαισίου και της αλυσίδας μετάδοσης, ώστε στη μέση να εδραστεί ο φούρνος, ο οποίος δεν μπορούσε να είναι πέτρινος (λόγω βάρους) αλλά μεταλλικός. Ο φούρνος είναι και αυτός κατασκευασμένος από τον Furze και με όλα τα εξαρτήματα στη θέση τους, η ώρα της δοκιμής έφτασε.

Όπως κάθε σοβαρός επιστήμονας, έτσι και ο Furze ήταν ο πρώτος που δοκίμασε την «εφεύρεσή» του. Πήρε τη θέση του συνεπιβάτη – πιτσαδόρου και ξεκίνησε να μαθαίνει την τέχνη. Τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά στην αρχή, όμως τελικά ο Furze βρήκε μια… ιδιόρρυθμη λύση.

Μετά λοιπόν την πρώτη αυτή δοκιμή, ήρθε η ώρα για έναν επαγγελματία να αναλάβει δράση και ο Furze πήρε τη θέση του οδηγού. Τα πράγματα πήγαν εμφανώς καλύτερα και αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η «εφεύρεση» του Furze δο