net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tο εξώφυλλο του περιοδικού

Η πρώτη δοκιμή της Suzuki GSX-250R

Η δοκιμή της Honda SH150

Η δοκιμή της Kawasaki Z900

Η δοκιμή της Sym Cruisym 300

Η δοκιμή της V-Strom 1000

Νέο τεύχος Μοto Τρίτη

Kυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού Μοto Τρίτη, με δοκιμές νέων μοντέλων, αποστολές, αγοραστικά θέματα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και πολλά άλλα, όπως αγώνες και νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

 
Στις σελίδες του τεύχους Μοto Τρίτη, που κυκλοφορεί με πλούσια ύλη, διαβάστε: Δοκιμές και παρουσιάσεις νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, αγώνες  και πολλά άλλα, όπως νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο. 

Για άλλη μια φορά έχει… τα πάντα μόνο με 1,95 ευρώ! Μην το χάσεις!

Δείτε την ύλη του νέου τεύχους Moto Τρίτη με μια ματιά:

Δοκιμή: Kawasaki Z900

Ο αντικαταστάτης του Ζ800 δυνάμωσε, ομόρφυνε και ενσωμάτωσε όλα τα naked χαρακτηριστικά της σειράς Ζ. Η Kawasaki μας παρουσιάζει την εντελώς νέα Ζ900 και εμείς το δοκιμάζουμε.

Δοκιμή: Sym Cruisym 300

Δοκιμάζουμε το νέο μοντέλο της Sym, που ήρθε να προστεθεί στην γκάμα των GT scooter της εταιρίας.  Με όπλο την δυναμική σχεδίαση και τον άνετο καθημερινό χαρακτήρα του, αποκαλύπτουμε αν έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στη δύσκολη κατηγορία των 300 κυβικών.

Πρώτη Δοκιμή: Suzuki GSX-250R

Η Suzuki εισβάλει στη δημοφιλή κατηγορία των μικρών σπορ μοτοσυκλετών, με μια εξαιρετική πρόταση. Tα αρχικά GSX- R αποτελούν εχέγγυο για το τι να περιμένουμε. Σπορ συμπεριφορά και άνεση στην μετακίνηση, στην διασκεδαστική πλευρά της οδήγησης.

Δοκιμή: V-Strom 1000

Το Best seller μοντέλο της Suzuki στην έκδοση των 1000 κυβικών, συνδυάζει την ευχρηστία με τη δύναμη. Ηλεκτρονικά βοηθήματα και άνετος τουριστικός χαρακτήρας V-Strom, στην υπηρεσία του αναβάτη.

Δοκιμή: Honda SH150

Η ευκολία στην αστική μετακίνηση έχει ονοματεπώνυμο. Το Honda SH150 συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, χωρίς να αλλάξει τα βασικά χαρακτηριστικά, παραμένοντας  αποδοτικό, οικονομικό και άνετο. Πώς θα μπορούσε άλλωστε;

Best moto στα 8.000 ευρώ

Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές, όταν το budget είναι συγκεκριμένο; 6 διαφορετικές προτάσεις για όσους αναζητούν μοτοσυκλέτα με τιμή απόκτησης κοντά στη γειτονία των 8.000 ευρώ. Ducati Scrambler Sixty 2, Harley Davidson Street 750 Black,  Honda CB 500X, Kawasaki Z650, Suzuki SV650, Yamaha MT-07.

Εξοπλισμός

Προστατευτικά κράνη, χωρισμένα ανά κατηγορία τιμής. Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές; Τι ταιριάζει στον καθένα; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους;

Scooter με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους

Suzuki Burgman 650, Piaggio X10, BMW C650 GT, Yamaha XMAX 300.Τέσσερις προτάσεις που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, ότι η άνεση, η πολυτέλεια και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι τα βασικά χαρακτηριστικά, που εκπορεύονται από την κατηγορία των mega scooter.

Τα τρίτροχα της αγοράς

Yamaha Tricity 125/155, Sym Quadro 350, Piaggio MP3 300, Peugeot Metropolis 400.
 
Ανατρέξτε στο ειδικό εγχειρίδιο γνώσης για να μάθετε όσα δεν γνωρίζετε, αλλά και για να φρεσκάρετε όσα δεν θυμάστε!


…και όπως πάντα, νέα από τον διεθνή χώρο και από την Ελλάδα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και όλα τα χρηματοδοτικά και οι προσφορές των εταιρειών. 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ