Peugeot Pulsion

Peugeot P2X 125

Peugeot P2X 300

Peugeot e-Ludix

Peugeot 2.0

Peugeot: 5 νέα μοντέλα στο Παρίσι

Ολική επανεκκίνηση για την Γαλλική εταιρεία, που παρουσίασε 2 νέες μοτοσυκλέτες και 2 scooters στο σαλόνι του Παρισιού! Περί τίνος πρόκειται;

Η Peugeot είναι μια από τις αρχαιότερες μάρκες οχημάτων στον κόσμο, καθώς η ιστορία της γυρίζει πίσω στο χρόνο, μέχρι και το 1898! Στα 120 χρόνια της, η Peugeot παρουσιάζει 4 ολοκαίνουργια μοντέλα στην έκθεση του Παρισιού, πιο συγκεκριμένα 2 νέα scooters και 2 μοντέλα μοτοσυκλέτας.

Νέο Pulsion 125
Ας ξεκινήσουμε από το νέο Pulsion 125, το οποίο είναι ένα GT Scooter που θα κατασκευάζεται στο ιστορικο εργοστάσιο της εταιρείας, στο Mandeure της Γαλλίας. Το μοντέλο, θα εξοπλίζεται με σύστημα GPS και θα φέρει μια τεχνολογία διασύνδεσης με κινητό τηλέφωνο, ονόματι i-Connect. Κάτω από την σέλα του μοντέλου, ανακοινώνεται ότι θα χωρά ένα full-face κράνος μαζί με ένα jet ακόμη, ενώ θα γίνει διαθέσιμο σε 2 επιπλέον εκδόσεις, εκ των οποίων η μία θα εξοπλίζεται με ρυθμιζόμενη ζελατίνα και βάση για βαλίτσα, ενώ η άλλη (η πιο σπορ) θα έχει αποκλειστικές εμφανισιακές λεπτομέρειες. Ακόμη, ανακοινώνεται χρήση συστήματος εκκίνησης χωρίς κλειδί, ωστόσο προς το παρόν δεν αποκαλύπτονται άλλες λεπτομέρειες. Το μοντέλο θα διατεθεί στις αγορές την άνοιξη του 2019.



Νέες μοτοσυκλέτες P2X
Δύο ιδιαίτερα ενδιαφέροντα μοντέλα σε ρετρό στυλ, έκαναν την εμφάνισή τους στο Παρίσι, ονόματι P2X. Πρόκειται για μια scrambler και μια scrambler μοτοσυκλέτα, με κινητήρα 300 και 125 κυβικών αντίστοιχα, για τα οποία αναμένονται περισσότερα τεχνικά στοιχεία. Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι οι μοτοσυκλέτες θα φέρουν αρκετά τεχνολογικά gadgets, όπως το σύστημα i –Connect,  φώτα LED και όργανα οθόνης TFT και ABS.




Ηλεκτροκίνητα Ludix και 2.0
Πρόκειται για ένα από τα πλέον πετυχημένα μοντέλα της Peugeot διαχρονικά, που έχει πουλήσει 250.000 κομμάτια σε 15 χρόνια. Το Ludix επιστρέφει ως ηλεκτροκίνητο, με την ονομασία e-Ludix και θα φέρει μια μπαταρία ικανή για αυτονομία 50 χιλιομ,έτρων και φόρτιση μέσα σε 3 ώρες. Ο ηλεκτροκινητήρας θα παρέχεται από την Bosch και θα έχει ισχύ 4 ίππων, ενώ στο φρενάρισμα θα λειτουργεί ως γεννήτρια για ανάκτηση ηλεκτρικής ισχύος στην μπαταρία.
Παράλληλα, το Peugeot 2.0, που είχε αποκαλυφθεί ως concept, πέρσι τον Αύγουστο, παρουσιάστηκε σε έκδοση παραγωγής: Πρόκειται για ένα μικρό ηλεκτροκινητο scooter προσανατολισμένο στην αστική χρήση, με κινητήρα 2,7 ίππων και σύστημα συγχρονισμού του scooter με το κινητό τηλέφωνο του χρήστη και το διαδίκτυο.