SH 150i Top Box μόνο με 55 ευρώ το μήνα

Εκμεταλλευτείτε σήμερα το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Honda και αποκτήστε το δικό σας SH 150i Top Box.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η οικογένεια των SH έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια. Όχι άδικα, βέβαια, αφού συνδυάζει την σύγχρονη εμφάνιση, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τους δυνατούς, αλλά ταυτόχρονα οικονομικούς κινητήρες. Το SH 150i έχει ανανεωθεί και δεν είναι πρόθυμο να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από την κορυφή.

Οι όμορφες γραμμές, συνδυάζονται με LED φώτα εμπρός και πίσω, ενώ τα φλας είναι ενσωματωμένα στο φαίρινγκ για μια “λεία” και μοντέρνα εμφάνιση. Η ποιότητα κατασκευής, βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι ανάλογη του ονόματος της Honda, με τα πλαστικά μέρη να κουμπώνουν τέλεια μεταξύ τους, χωρίς να αφήνουν κενά και χωρίς να τρίζουν. Η σέλα του, μπορεί να δείχνει λεπτή, αλλά είναι άνετη και φιλόξενη τόσο για τον αναβάτη, όσο και για τον συνεπιβάτη, ενώ από κάτω της υπάρχει χώρος για ένα full face κράνος. Το Top Box των 35 λίτρων, ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό, είναι βαμμένο στο χρώμα του scooter και εκτοξεύει την πρακτικότητα στα ύψη. Επίσης, διαθέτει ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα με παροχή ρεύματος 12V.

Ο σύγχρονος κινητήρας των 153 κυβικών εκατοστών, αποδίδει 14,79 ίππους και 1,42 κιλά ροπής. Είναι εξοπλισμένος με σύστημα start – stop το οποίο βοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης, η οποία κυμαίνεται στα 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 7,5 λίτρων, γίνει μεγάλη αυτονομία. Οι αναρτήσεις του αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 33 χιλιοστών εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, που ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση ελατηρίου σε 5 θέσεις. Διαθέτει ένα δισκόφρενο 240 χιλιοστών σε κάθε τροχό και, φυσικά, είναι εξοπλισμένο με ABS.

Το SH 150i διαθέτει στον στάνταρ εξοπλισμό σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Αυτό σημαίνει οτι ο αναβάτης, μπορεί να έχει απλά το κλειδί στην τσέπη του και δεν χρειάζεται να βάζει και να βγάζει κάποιο κλειδί στον κεντρικό διακόπτη κάθε φορά που χρησιμοποιεί το scooter. Τέτοιες ευκολίες συναντάμε, συνήθως, σε μοτοσυκλέτες και scooter μεγαλύτερης κατηγορίας κυβισμού και τιμής. Διαβάσετε εδώ την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου.

Με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Honda, μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα το δικό σας SH 150i Top Box με μόνο 55,44 ευρώ το μήνα (25% προκαταβολή, 72 δόσεις) και να μπείτε στη λίστα των ικανοποιημένων ιδιοκτητών.