net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tο Speedfight  50 Total Sport

Tο Speedfight  50 Pure

Sport πινελιές απο την Peugeot

Η Γαλλική εταιρία παρουσίασε σε περιορισμένη έκδοση, δύο sport παραλλαγές για το ανανεωμένο και δημοφιλές της scooter. Το Speedfight 50 Total Sport και Pure.

 
Η κατηγορία των 50 κυβικών είναι ιδανική για τους νέους ηλικιακά  αναβάτες, αλλά  και για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο κόσμο των δύο τροχών. Η Peugeot το γνωρίζει αυτό και με τις εκδόσεις του Speedfight  50 προσπαθεί να καλύψει όλα τα γούστα.

Το μοντέλο Total Sport έχει εμπνευστεί από το αυτοκίνητο ράλι Peugeot DKR Dakar του 2008. Το μαύρο ματ φινίρισμα με τις κόκκινες  λεπτομέρειες  και  τις εισαγωγές αέρα, κάνουν την εμφάνιση του  Total sport, να δικαιολογεί το όνομα του scooter. Κερασάκι στην τούρτα, οι κόκκινες ραφές στη σέλα, το μονόσελο κάλυμμα, τα αλουμινένια πατάκια  και  τα LED φλάς.

Το χρώμα για το Speedfight  50 Pure είναι το `Icy White` και συνοδεύεται από ζάντες αλουμινίου, αεραγωγούς και  λεπτομέρειες  χρυσού χρώματος. Όπως στο Total Sport, έτσι και στο Pure, τα περιφερειακά παραμένουν ίδια, διαφέροντας μόνο στο χρωματισμό ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο.
 
Το σκούτερ εφοδιάζεται με έναν αερόψυκτο δίχρονο κινητήρα και διαθέτει ανεστραμμένο πιρούνι  32 χιλ και μπροστινό δίσκο 215χιλ με τετραπίστονη δαγκάνα.  Επίσης το σκούτερ διαθέτει υποδοχή USB και 12V, καθιστώντας το πρακτικό για να κρατάτε τις συσκευές σας πάντα φορτισμένες.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ