Test μπουφάν Bering Commander: Casual με 12 τσέπες

Με 12 συνολικά τσέπες μέσα κι έξω το Bering Commander θα χωρέσει όλα σου τα μικροαντικείμενα, ενώ έχει casual εμφάνιση για να το φοράς καθημερινά με ή χωρίς μοτοσυκλέτα.

Δοκιμάζουμε το χειμερινό μπουφάν Bering Commander

Τα είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη με casual εμφάνιση είναι αναμφίβολα μια τάση της εποχής και όχι άδικα καθώς παρέχουν όλη την απαραίτητη ασφάλεια που αναζητά ένας μοτοσυκλετιστής και ταυτόχρονα έχουν διακριτική εμφάνιση που σου επιτρέπει να τα φοράς καθημερινά ακόμα και χωρίς μοτοσυκλέτα, οπότε είναι ουσιαστικά 2 σε 1. Η Bering διαθέτει ολόκληρη σειρά, με το όνομα Metro, που περιλαμβάνει μπουφάν, παντελόνια, γάντια και σακίδια για καθημερινή, αστική χρήση με casual εμφάνιση. Σε αυτή ανήκει και το χειμερινό μπουφάν Commander που προμηθευτήκαμε από τη την εταιρεία Spiliotis, η οποία εισάγει και διανέμει τα προϊόντα της Bering στη χώρα μας.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανθεκτικό στο νερό και με αφαιρούμενη κουκούλα

Είναι κατασκευασμένο από συνθετικό, εύκαμπτο ύφασμα Diamex με τη γνωστή μεμβράνη αδιαβροχοποίησης BWTECH, που συναντάμε συχνά σε μπουφάν της Γαλλικής εταιρείας. Η συγκεκριμένη μεμβράνη προσφέρει υψηλή διαπνοή και θα σε κρατήσει στεγνό σε μια ξαφνική μπόρα. Για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τη βροχή, διαθέτει αφαιρούμενη κουκούλα, η οποία κλείνει γύρω από το πρόσωπο με ελαστικά κορδόνια, ενώ κουμπώνει για να μην ανεμίζει όταν είσαι πάνω στη μοτοσυκλέτα. Με βάρος 2.640 γραμμάρια, τοποθετείται στο άνω άκρο της κατηγορίας, αλλά αυτό θα γίνει αισθητό μόνο όταν χρειαστεί να το κουβαλήσεις στο χέρι για αρκετή ώρα και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αντιληπτό ή εμποδίζει τις κινήσεις όταν οδηγείς.

Ρυθμίσεις στη μέση και τα μανίκια για να το φέρεις στα μέτρα σου

Το Commander έρχεται σε στενή γραμμή (Body Fit) και δεν αποκλείεται να χρειαστείς ένα νούμερο μεγαλύτερο, όπως έγινε στη δική μας περίπτωση. Για τέλεια εφαρμογή μπορείς να σφίξεις τα ελαστικά κορδόνια στη μέση, τα οποία βρίσκονται εσωτερικά για να μη χαλάνε την εμφάνιση του jacket, ενώ στα πλαϊνά στο κάτω μέρος υπάρχουν δυο φερμουάρ ρύθμισης. Στο κλείσιμο των μανικιών έχουμε κουμπιά 2 θέσεων και φερμουάρ που αποτρέπουν την είσοδο του κρύου αέρα είτε φοράς το γάντι μέσα είτε πάνω από το μανίκι.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μάθετε περισσότερα >>>
ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΗΒΩΝ 123, 12136, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ