Voge 650DSX

Voge 650DS

To Voge 650DS στην Ελλάδα – Μάθαμε την τιμή του

Βρίσκεται ήδη στην κεντρική αντιπροσωπεία της Voge! Το νέο 650DS έφτασε στην χώρα μας και σύντομα θα πατάει και επίσημα, τους τροχούς του σε ελληνικό έδαφος. Πως σας φαίνεται η τιμή του;

VOGE: 300DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Πριν λίγες ημέρες, πληροφορηθήκαμε από τηλεφωνική επικοινωνία, ότι το νέο Voge 650DS έχει φτάσει στην Ελλάδα εν αναμονή του ντεμπούτου του. Σήμερα λοιπόν σας φέρνουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου, απευθείας από την αντιπροσωπεία της μάρκας στην Ν. Φιλαδέλφεια, στην οποία πλέον το μοντέλο φιγουράρει!


Voge 650DS

Voge 650DS

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Από την νέα μας επικοινωνία, επιβεβαιώνεται και επίσημα ότι το μοντέλο θα έρθει σε 2 εκδόσεις: Την 650DS και 650DSX, με την δεύτερη να φέρει τροχούς με ακτίνες και διαφορετικά ελαστικά. Δεν διευκρινίζονται ακόμα πλήρως οι διαφορές, αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, των δύο εκδόσεων, σύντομα όμως θα δημοσιευθεί το ανάλογο δελτίο τύπου.
 
Αυτό που μάθαμε και είμαστε σίγουροι ότι έχει μεγάλη σημασία και ειδικά για την αγορά μας, είναι η τιμή του μοντέλου: Για την «πρώτη» έκδοση της γκάμας, 650DS, η τιμή ανέρχεται στα 6.995 ευρώ, ενώ για την έκδοση 650DSX η τιμή ανακοινώνεται στα 7.295 ευρώ.
 
Μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα ακολουθήσουν και περισσότερες ανακοινώσεις για το μοντέλο, μαζί με την επίσημη παρουσίαση του. Αν επιθυμείτε να το δείτε από κοντά, το 650DS και το 650DSX βρίσκονται στην έκθεση της Voge, στην οδό Βρυούλων 56 στην Ν. Φιλαδέλφεια.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »