Η τελική του ταχύτητα είναι τα 40 χιλιόμετρα την ώρα.

Μια μικρή οθόνη παρέχει τις βασικές πληροφορίες, όπως ταχύτητα και επίπεδο φόρτισης.

Το ατσάλινο πλαίσιό του αντέχει βάρος 127 κιλά.

Uno Bolt: Το μονόροδο που ισορροπεί μόνο του

Ο συνδυασμός ενός μικρού κινητήρα με γυροσκόπια, κάνει αυτό το μονόροδο, ένα πρακτικό και διασκεδαστικό μέσο καθημερινής μετακίνησης.

Το Uno Bolt ζυγίζει μόλις 20 κιλά και μπορεί να ισορροπεί μόνο του θυμίζοντας ένα Segway στο οποίο μπορείς να είσαι καθιστός. Ο σχεδιαστής και δημιουργός του, Sean Chan, θεωρεί ότι το γυροσκόπιο με το οποίο είναι εξοπλισμένο έχει τον μικρότερο χρόνο απόκρισης από οποιοδήποτε άλλο έχει χρησιμοποιηθεί σε όχημα με έναν μόνο τροχό. 

Το ατσάλινο πλαίσιό του αντέχει βάρος 127 κιλά, αν και ένας πιο ελαφρύς αναβάτης θα ήταν αναγκαίος, ώστε να πιάσει την τελική ταχύτητα των 40 χιλιομέτρων την ώρα. Η μπαταρία του χρειάζεται 45 λεπτά για να φορτίσει από τελείως άδεια και δίνει μια αυτονομία της τάξης των 40 χιλιομέτρων. Το Uno Bolt μπορεί να ανέβει σε δρόμο με κλίση 45 μοιρών, ενώ διαθέτει ευκολίες, όπως μαρσπιέ, καθρέπτη και φώτα LED.

Η οδήγησή του φαίνεται να είναι πολύ εύκολη, απλά γέρνεις μπροστά για να επιταχύνει, πίσω για να φρενάρει και στο πλάι για να στρίψει. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαμε να το δούμε ως μέσο μεταφοράς, αλλά περισσότερο ως παιχνίδι που προσφέρει διασκέδαση και τραβάει τα βλέμματα.