Yamaha Yard Built: XV950 The Face by Kingston Customs.

Cafe racer + Bobber = Cafe Bob!

Με μερικές απλές κοσμητικές αλλαγές το XV έγινε αγνώριστο.

Αυτή η μοτοσικλέτα λες και φτιάχτηκε για customizing.

Οι κίτρινες πινελιές κυριαρχούν από μπροστά.

Το The Face στο φυσικό του περιβάλλον της Kingston Customs.

Αυτή η θέση οδήγησης με πόδια μπροστά, χέρια μπροστά και χαμηλά, μέση διπλωμένη στα δύο, θα πρέπει να λέγεται κινέζικο βασανιστήριο.

Βολτάροντας με το The Face στη Φύση.

Και στρίβει κιόλας!

Το παρεάκι πάει βόλτα: Shun Miyazawa αριστερά, Dirk Oehlerking δεξιά, αμφότεροι στα XV950 τους.

Εδώ η εξήγηση του ονόματος.

Τελικό της Kingston Customs ειδικά για το XV950.

Απαραιτήτως δέρμα και καπιτονέ. Είμεθα της μοδός άλλωστε.

Η σφραγίδα είναι κίτρινη και ξεχωρίζει. Έξυπνη ιδέα, ωραία εφαρμογή.

Η μάσκα ΜΧ περισσότερο υπάρχει για να κάνει παρέα στον προβολέα, παρά για να προσφέρει κάτι από μόνη της.

Πολύ όμορφη η ουρά, δε μας εξηγεί όμως γιατί 103.

Το μπουζί. Όχι αυτό που κάνει την ανάφλεξη, το άλλο, το διακοσμητικό. Βγάζει μάτια. Στην κυριολεξία αν χρειαστεί.

Πανέμορφη ασπρόμαυρη παραλλαγή στον περίφημο Yamaha Racing χρωματισμό.

Ένα καπάκι για να δηλώνει ποιανού είναι The Face.

Λάστιχα Shinko με λευκά τοιχώματα. Απαραιτήτως.

Yamaha Yard Built: XV950 The Face

Νέο custom βασισμένο στο XV950 παρουσιάζει η Yamaha Motor Europe, εντεταγμένο στην οικογένεια των Yard Built. Το The Face αποτελεί την έμπνευση ενός Γερμανού συνδυάζοντας το café racer με το bobber.

 
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Γερμανός Dirk Oehlerking της Kingston Customs ονομάζει το σχέδιό του Café Bob. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα που από μακριά μοιάζει με ένα bobber, αλλά από κοντά αναδεικνύει μερικές καθαρές café racer λεπτομέρειες, έτσι το πάντρεμα των δύο κόσμων βαπτίζεται με ένα πάντρεμα των δύο ονομάτων.

Για μας ας κρατήσουμε το επίσημο όνομα, The Face, Το Πρόσωπο, όπως αυτό εκφράζεται από ένα σχεδιάκι με ένα διάφανο πλαστικό πάνελ πίσω από το οποίο οι οπτικά διαθέσιμες πεταλούδες του ψεκασμού σχηματίζουν ένα... πρόσωπο.

Κατά τα λοιπά η μοτοσικλέτα δε διαθέτει στοιχεία ιδιαίτερης μηχανολογικής αξίας, παρά μόνο εμφανισιακές αλλαγές, οι οποίες μάλιστα στο σύνολό τους αφορούν bolt on κομμάτια που αδεν απαιτούν καμιά μετατροπή στη βασική μοτοσικλέτα. Αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος του Oehlerking, αφού όλα τα κομμάτια που βλέπετε στο The Face θα είναι σε λίγο καιρό διαθέσιμα προς πώληση από την Kingston Customs, είτε ως μεμονωμένα εξαρτήματα ή και ως σύνολο, για να φτιάξει κανείς το δικό του The Face.

Από την όλη κατασκευή ξεχωρίζει η σφραγίδα της Kingston Customs, αυτό το περίεργο μπουζί που προεξέχει ξεδιάντροπα από την βίδα του λαιμού στην πάνω τιμονόπλακα, πίσω από το φανάρι με το κίτρινο κρύσταλλο και την κίτρινη ζελατίνα από μάσκα ΜΧ που ο Oehlerking ενσωματώνει ως μικρή αεροδυναμική ζελατίνα στη μοτοσικλέτα.

Δείτε ένα μικρό βίντεο όπου ο δημιουργός του The Face συναντιέται με τον Shun Miyazawa, Product Manager της Yamaha Motor Europe, μιλούν για το custom που μόλις έφτιαξε και μετά πάνε μαζί τη βόλτα τους με τα XV950.


 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ