net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Λιτός σχεδιαστικά ο ευανάγνωστος πίνακας οργάνων με ενδείξεις, μεταξύ άλλων και για μέση και στιγμιαία κατανάλωση.

Εργονομία/Χώροι: Ότι ακριβώς χρειάζεσαι

Η θέση οδήγησης του CB650F είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται κανείς για τις καθημερινές του μετακινήσεις και πάνω σε αυτό το πεδίο οι σχεδιαστές της ιαπωνικής εταιρίας τα πήγαν εξαιρετικά. Η Honda έχει αποβάλλει οποιαδήποτε αίσθηση επιθετικότητας από τη μοτοσικλέτα της τοποθετώντας το τιμόνι σχετικά ψηλά με αποτέλεσμα να πέφτει ελάχιστο βάρος στους καρπούς. 

Οι ψηλοί αναβάτες θα βρουν το τιμόνι σε ιδανική θέση για αυτό το σκοπό και οι κοντύτεροι ίσως λίγο πιο ψηλά παίρνοντας μια αίσθηση περισσότερο μέσα παρά πάνω στη μοτοσικλέτα. Όλοι πάντως θα εκτιμήσουν την άνεση με την οποία φτάνουν τα πόδια τους κάτω. 

Για τον συνεπιβάτη τα επίπεδα άνεσης βρίσκονται στα πλαίσια της κατηγορίας και λίγο παραπάνω αφού στην ουρά θα βρει και έξυπνα κρυμμένες χειρολαβές. Σε μικρής διάρκειας βόλτες δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ούτε φυσικά σε διαδρομές μέσα στην πόλη. Τέλος, οι ενδείξεις του λιτού σχεδιαστικά πίνακα με τις δύο LCD οθόνες είναι ευανάγνωστες με τις περισσότερες από αυτές να έχουν συγκεντρωθεί στη μικρή οθόνη δεξιά.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ